Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Την χρύσωνε για να την έχει δική του αλλά εκείνη τον ακύρωνε: Ο πάμπλουτος μεγάλος εχθρός του Ωνάση που ερωτεύτηκε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Δεν... ψηνόταν πολύ παρότι εκείνος την ήθελε σφόδρα

18 Ιανουαρίου 2023 14:55
Την χρύσωνε για να την έχει δική του αλλά εκείνη τον ακύρωνε: Ο πάμπλουτος μεγάλος εχθρός του Ωνάση που ερωτεύτηκε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πατούσε και... έτριζαν τα πατώματα, με τους πιο πλούσιους Έλληνες να τη θέλουν δική τους και την ίδια να τους κάνει ό,τι ήθελε, κάνοντας προσωπικές αποκαλύψεις για ορισμένους εξ αυτών.

Στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανιζόταν έκανε το προσωπικό της σόου, φορώντας πανάκριβες τουαλέτες, φτερά και πούπουλα, λαμπερά ρούχα, που πάντα όμως τόνιζαν τα πλούσια θέλγητρά της. Εκεί σύχναζε η ελίτ της χώρας, από πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες έως κοσμικούς και καλλιτέχνες.

Από τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον γιο του Αλέξανδρο που δήλωνε ερωτευμένος μαζί της μέχρι τον Σταύρο Νιάρχο, τον Σοφοκλή Βενιζέλο, τον Γεώργιο Παπανδρέου και πολλούς άλλους. Λέγεται ότι όταν έβγαινε να τραγουδήσει, συνήθως της πέταγαν περιστέρια και της έστελναν μέσα σε σπιρτόκουτα λίρες.

Η... σύγκριση Νιάρχου και Ωνάση

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν πρόσφατα η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η σταρ του ελληνικού θεάματος προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, ξετυλίγοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Ο μπαμπάς Ωνάσης έφερνε 20 άτομα από το Παρίσι. Μου μιλούσε όλο για την Κάλλας», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Για να προσθέσει: «Ο μικρός ήρθε σε ένα κέντρο στην Πεταλούδα, με μια παρέα 10 άτομα. Κάθισε στην πρώτη καρεκλά με κάλεσε στο τραπέζι, μου άνοιξε μια σαμπάνια. Μου είπε να φάμε μαζί την άλλη μέρα μαζί, του λέω ναι. Πηγαίναμε τρώγαμε τα ψάρια. Τον έβλεπα ότι είναι ερωτευμένος… Δεν ήθελε να ακούει για την Κάλλας, μιλούσε μόνο για τη μητέρα του».

Μάλιστα η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Μου έστελνε γράμματα, μου έλεγε ότι μόνο εγώ ήμουν καλύτερη. Συναντηθήκαμε άλλες τρεις φορές, αλλά δεν έγινε τίποτε».

Παράλληλα, Ζωζώ Σαπουντζάκη παραδέχτηκε ότι ο Σταύρος Νιάρχος τής έστελνε λίρες μέσα σε ένα κουτί από σπίρτα και της ζητούσε να πει τα τραγούδια που ήθελε. Μάλιστα, είπε πως δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους ο Αριστοτέλης Ωνάσης με το Σταύρο Νιάρχο. «Ο Ωνάσης ήταν γλυκός, πολύ απλός. Ο Νιάρχος ήταν μόνος σε ένα τραπέζι….», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share