Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρίζουν; Προβλήματα στο γάμο τους για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη

Τρομερό παρασκήνιο!

18 Ιανουαρίου 2023 14:23
Χωρίζουν; Προβλήματα στο γάμο τους για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν ακολουθήσει τον τελευταίο καιρό μια διαφορετική πρακτική στην καθημερινότητά τους, καθώς επί της ουσίας έχουν αποστασιοποιηθεί από τα social media, με τις φήμες να βρίθουν για το τι συμβαίνει πραγματικά στο γάμο τους.

«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό», ανέφεραν πολλοί, ειδικά στις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, όπου οι δυο τους δεν είχαν εμφανιστεί παρά με τα παιδιά τους στα χρόνια, λύνοντας τότε την ανησυχία.

Ποια η πραγματικότητα για το γάμο τους;

Ως προς το γάμο τους; Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση. Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ.

Χωρίζουν; Προβλήματα στο γάμο τους για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη

Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες. Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν. Το ζευγάρι, όμως, δεν χωρίζει και οι φήμες για διαζύγιο δεν ευσταθούν.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν», αναφέρθηκε από άτομο κοντά στο ζευγάρι, που απλώς θέλει να δώσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά του, αποκαλύπτοντας και το πώς κρατούν την «φλόγα».

Αυτό είναι το συγκλονιστικό ατύχημα του Σάκη Ρουβά επί σκηνής που έχει μείνει στην ιστορία

Ήταν 29 Αυγούστου 2004 στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, όταν ο Σάκης Ρουβάς, εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός από τα "ουράνια".

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Σε μία τελετή που 70.000 περίπου άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την τελετή λήξης του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσίασε με την είσοδο του.

Ωστόσο, εκεί που τραγουδούσε "Αχ Καραπιπερίμ, πιπερίμ, πιπερίμ»…" και στην προσπάθειά του να εκτελέσει μία φιγούρα, "έφαγε" μία απίστευτη τούμπα που έμεινε στην ιστορία.

Βέβαια ο ταλαντούχος τραγουδιστής σηκώθηκε με χαμόγελο και συνέχισε να τραγουδάει, δείχνοντας τον επαγγελματισμό του.

Δείτε στο στο 1:14 την τούμπα

Δεν ήταν από την αρχή τραγουδιστής: Αυτό ήταν το άγνωστο πρώτο επάγγελμα του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του ιστορία, αν και δεν ήταν η πρώτη του προτεραιότητα, όταν ήταν σε νεότερη ηλικία.

Ο ίδιος έκανε την αρχή, όταν μετά την εγκατάστασή του στην Πάτρα, συνάντησε τυχαία τον Δάκη, ο οποίος θέλησε να τον βοηθήσει επαγγελματικά. Έτσι, με παρότρυνσή του, ο Ρουβάς μετακόμισε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Εκεί, τον είδε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος και τον προήγαγε με τη βοήθεια του Γιώργου Παυριανού, οδηγώντας τελικά στη σύναψη συμβολαίου με την PolyGram Records.

Η οικογένειά του, όμως, ήταν φτωχή και ο Ρουβάς, αν και σήμερα έχει εξασφαλίσει μια πανέμοργη ζωή με την Κάτια Ζυγούλη, ξεκίνησε να φροντίζει τα αδέρφια του σε ηλικία 5 ετών. Από την ηλικία των τεσσάρων, έκανε μαθήματα μπαλέτου και πρόβαλλε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γονείς του ασχολούνταν με το θέατρο και τα θεατρικά δρώμενα και στην ηλικία των 10 πρωταγωνίστησε στην πρώτη του θεατρική παραγωγή (Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι). Σύντομα μετά από αυτό, ο Ρουβάς ανακάλυψε τη μουσική για την οποία έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό όσο για τον αθλητισμό.

Η πρώτη του ενασχόληση με τον αθλητισμό και η μετέπειτα απόφαση

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι πρώτα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Ο Ρουβάς ήταν θαυμαστής του Ουκρανού επικοντιστή Σεργκέι Μπούμπκα και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην ελληνική εθνική ομάδα στίβου. Συνέχισε τον αθλητισμό μέχρι την ηλικία των 18 ετών και πιστεύοντας ότι είχε μέλλον στη μουσική μπήκε σε φιλαρμονική της Κέρκυρας. Στην αποφοίτησή του τραγούδησε επιτυχίες του Έλβις Πρίσλεϊ και των Μπιτλς (Beatles). Μόλις έγινε 18 ετών, έφυγε από την Κέρκυρα και πήγε στην Πάτρα.

Ο Ρουβάς ξεκίνησε να τραγουδάει σε τοπικά κλαμπ, συλλόγους και ξενοδοχεία μέχρι που τον ανακάλυψε τυχαία ο Ηλίας Ψινάκης στο κλαμπ «Εκάτη» στην Κέρκυρα και του πρότεινε να τον ακολουθήσει, με την ιστορία έκτοτε να είναι γνωστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share