Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό η Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα γίνω πριγκίπισσα...»

Σούσουρο με τη γνωστή παρουσιάστρια

18 Ιανουαρίου 2023 11:17
Αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό η Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα γίνω πριγκίπισσα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια φέτος έκανε πρεμιέρα με την νέα της εκπομπή στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η οποία σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει και του χρόνου, ωστόσο όλα τείνουν προς το "ναι".

Παρόλα αυτά, ο συνεργάτης της, Παύλος Σταματόπουλος, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα στα social media. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μια από τις ερωτήσεις ήταν αν θα του λείψει η συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα λόγια που είπε στο Θοδωρή Μαραντίνη όταν χώρισαν.

Η χιουμοριστική απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την συνεργασία της με τον Παύλο Σταματόπουλο Ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος απόρησε και ρώτησε χιουμοριστικά αν ξέρει κάτι που δεν ξέρει, κάνοντας επισήμανση την Σίσσυ. Η παρουσιάστρια, από την μεριά της, απάντησε εξίσου χιουμοριστικά: "Αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να γίνω πριγκίπισσα"!

Μήνυμα Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram

Απανωτά «καρφιά» Θοδωρή Μαραντίνη: «Ήταν λάθος που παντρεύτηκα τη Σίσσυ Χρηστίδου»

Το ότι ήταν λάθος που παντρεύτηκε την Σίσσυ Χρηστίδου τη στιγμή που η καριέρα του ήταν σε ανοδική πορεία, παραδέχθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα… αποδείχθηκε σωστό!

«Σε καλλιτεχνικό επίπεδο ήταν λάθος!», είπε ο frontman των Onirama, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την παρουσιάστρια και έγινε πρώτη φορά πατέρας στα 30 του. «Τελικά, αποδέχθηκε ότι, όχι μόνο δεν ήταν λάθος, αλλά ήταν και πολύ “εγώ”. Ποτέ, εξάλλου, δεν πούλησα την εικόνα του γκόμενου ή του σέξι».

Παράλληλα, ο Θοδωρής εξομολογήθηκε ότι θέλουν να αποκτήσουν τρίτο παιδί: «νομίζω μέχρι και τρίτο παιδί δένει καλά η ομάδα… Θα ήθελα ένα κοριτσάκι, αλλά και αγοράκι να είναι, μια χαρά. Θα είμαστε τέσσερις άνδρες, θα εκτοπίσουμε την Σίσσυ από το σπίτι».

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν το 2009, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, περίπου ένα χρόνο αφότου είχε γεννηθεί το πρώτο τους παιδί, ο Φίλιππος Ραφαήλ, ενώ το 2013 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share