Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ατελείωτα εκατομμύρια που θα καρπωθεί η Γιάννα: Αυτή είναι η περιουσία του Πασχάλη Τερζή σε χρήματα και ακίνητα

Δεν τα λες και λίγα...

18 Ιανουαρίου 2023 09:19
Ατελείωτα εκατομμύρια που θα καρπωθεί η Γιάννα: Αυτή είναι η περιουσία του Πασχάλη Τερζή σε χρήματα και ακίνητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, για να γίνει σήμερα ένας κορυφαίος τραγουδιστής του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου, κατακτώντας τις πίστες και την καρδιά του κόσμου, κάτι που δικαιότατα εξαργύρωσε με μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία, αν και είχε περάσει και οικονομικές δυσκολίες.

Η περιουσία του, άλλωστε, έχει δημοσιευθεί στο παρελθόν, με τη Γιάννα Τερζή, κόρη του και επίσης τραγουδίστρια, να είναι και η μόνη κληρονόμος. Προ 15ετίας, άλλωστε, τα εισοδήματα, τόσο του ίδιου όσο και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών, είχαν βρεθεί στα ραντάρ της εφορίας.

Τα... πολλά που βρήκε η εφορία

Η εφορία, συγκεκριμένα, είχε πραγματοποιήσει ελέγχους για καλλιτέχνες που δήλωσαν πολύ χαμηλά εισοδήματα κατά τα έτη 2008 και 2009, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα εισοδήματα αυτά δικαιολογούνται από τις αμοιβές που επικρατούσαν στον καλλιτεχνικό χώρο τη συγκεκριμένη περίοδο, δηλαδή πριν από την εκδήλωση της κρίσης.

Ο Πασχάλης Τερζής, από την πλευρά του, δήλωνε καθαρό εισόδημα 609.355€ το 2008 και 472.613€ το 2009, σύνολο 1.081.968€. Χώρια, δηλαδή, τα όσα έπαιρνε για τα τόσα χρόνια, όπου βρισκόταν στις πίστες.

Αναφορικά με τα ακίνητά του και σύμφωνα με όσα είχαν τότε δημοσιεύσει τα «Νέα», η περιουσία του σε αυτό το κομμάτι έφτανε τα 855.288€, με αποτέλεσμα φυσικά να καταλαβαίνει κανείς, ότι δεν έχει και λίγα στην κατοχή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share