Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την Βρισηίδα Ανδριώτου - «Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει...»

«Εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τους παίκτες του Survivor

17 Ιανουαρίου 2023 19:32
Survivor All Star: Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς με την Βρισηίδα Ανδριώτου - «Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε μόλις χθες (16/1) από τον Άγιο Δομίνικο μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star για λόγους υγείας αλλά και ψυχολογίας.

Η πρώην παίκτρια έκανε την εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τη μικρή εμπειρία της στο παιχνίδι για δεύτερη φορά αλλά και την απόφαση με τον Σπύρο Μαρτίκα όχι μόνο να μπουν ξανά μαζί στον Άγιο Δομίνικο... αλλά και να φύγουν μαζί, κάτι που δεν έγινε.

«Δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος έξω τι περνάμε. Για μένα δεν ήταν τρεις μέρες. Επειδή με εξέτασε γιατρός στο Survivor να δει πώς είμαι, μου είπε για σένα προστίθενται εβδομάδες, δεν πήγες ξανά απ’ το μηδέν, το σώμα σου και η υπομονή σου δεν έγιναν ξανά απ’ το μηδέν. Ειδικά στο σώμα μου, που είμαι μοντέλο και όχι αθλήτρια» δήλωσε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε επίσης: Πρόβλεψη-βόμβα Μικρούτσικου για Survivor - Έρχονται άσχημα νέα για Ατζούν!

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Άφησέ τον να περάσει καλά»

«Του είπα (του Σπύρου Μαρτίκα) ότι πιεζόμουν στο αγώνισμα. Του έλεγα δεν είμαι καλά, δεν θέλω να πεθάνω στο παιχνίδι, δεν αντέχω, παθαίνω κρίσεις πανικού και μου έλεγε ότι είναι της στιγμής. Όχι, δεν είναι ότι έχασα, δεν είμαι καλά, θέλω να φύγω του έλεγα. Εμείς όλη αυτή την πίεση την είχαμε μία βδομάδα κι εσείς είδατε τρεις μέρες. Την έναρξη τη γυρίσαμε δυο μέρες, εσείς την είδατε σε ένα επεισόδιο», πρόσθεσε.

«Όχι, δεν θα το ‘θελα να με ακολουθήσει ο Σπύρος. Το είχαμε συζητήσει από πριν και είχαμε συνεννοηθεί ότι αν γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό έξω και σε ενημερώσουν – γιατί στο σοβαρό σε ενημερώνουν -, τότε ναι θα έρθω μαζί σου. Αν κάποιος φύγει, γιατί τα παρατήσει ή από υποψηφιότητα, τότε ο άλλος συνεχίζει, γιατί πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδι και θα συνεχίσουμε». ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια επισήμανε: «Εμένα δεν άντεξε το σώμα μου και η ψυχολογική μου κατάσταση και προτίμησα την ψυχική μου υγεία από τα λεφτά και τη δημοσιότητα. Ο Σπύρος γιατί να το κάνει, αφού αντέχει και περνάει καλά εκεί μέσα; Άφησέ τον να περάσει καλά. Μου λείπει, θα ήθελα να είναι εδώ αλλά θα στηρίξω κάθε του επιλογή».

Σχετικά με το κατά πόσο είναι καλός ο σύντροφός της στο παιχνίδι αλλά και το αν γίνεται ριάλιτι η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε: «Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι. Οι άλλοι κάνουν και λίγο διακοπές. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, πάμε-παίζουμε-φεύγουμε. Είναι ριάλιτι και θέλει στρατηγική. Το ότι οι άλλοι δεν το δείχνουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στρατηγική, ούτε ο Σπύρος είναι αυτό που δείχνει», ενώ στο τέλος πρόσθεσε: «Μου είπε: "δεν θα πάω να πεινάσω τσάμπα, θα παίξω"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share