Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Θα ήμουν ψεύτης, είναι αφύσικο...»: Το «καρφί» του Χρήστου Φερεντίνου στη Σοφία Παυλίδου πριν το διαζύγιο

Τι έλεγε πριν χωρίσει;

17 Ιανουαρίου 2023 14:19
«Θα ήμουν ψεύτης, είναι αφύσικο...»: Το «καρφί» του Χρήστου Φερεντίνου στη Σοφία Παυλίδου πριν το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν περίπου 10 χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» για την προσωπική του ζωή και το γάμο του με τη Σοφία Παυλίδου.

Εκείνη την εποχή κυκλοφορούσαν φήμες για κρίση στο γάμο του γνωστού ζευγαριού, οι οποίες βέβαια επιβεβαιώθηκαν τρία χρόνια μετά, το 2016.

Σημειώνεται πως οι δυο τους έμειναν μαζί για 18 χρόνια και απέκτησαν δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο.

Φερεντίνος Παυλίδου

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η καθημερινότητα χαλάει τη μαγεία στο γάμο, αλλά εκεί πρέπει να έχεις την εξυπνάδα, την αντοχή, την εφευρετικότητα, την διάθεση να εκπλήξεις τον άλλον. Η αγάπη νομίζω μπορεί να τα υπερνικήσει όλα!

Γίνεται να τα αποφύγεις αυτά; Θα ήμουν ψεύτης. Το καλό είναι ότι μετά είναι όλα καλά. Είναι σίγουρο ότι περνάς από κρίσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλα ομαλά. Είναι αφύσικο».

Κόλαφος η Σοφία Παυλίδου: «Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου» - «Λυγμοί» για τον Χρήστο Φερεντίνο

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ήταν έξι χρόνια ζευγάρι και 12 χρόνια παντρεμένοι και όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Σοφία Παυλίδου σε παλιότερη συνέντευξη της απάντησε στο πόσο εύκολο ήταν να μείνει φίλη με έναν άνθρωπο που πέρασε μία ζωή μαζί του αλλά και αν είναι θα έμπαινε εύκολα σε μια νέα σχέση. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι που πούλησε ο παρουσιαστής στην Εκάλη.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος

«Ακριβώς επειδή μοιραστήκαμε μία ζωή μαζί, το φυσικό ήταν να κρατήσουμε τη σχέση μας, όπως είναι τώρα. Πολύ ήρεμη και όμορφη. Παραμένουμε οικογένεια, απλά δεν μένουμε μαζί. Η πορεία μας ήταν κοινή, αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου»

Θα έμπαινε εύκολα σε μία νέα σχέση, δεδομένου ότι έχει δύο παιδιά;

«Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Αν βρεις τον κατάλληλο, τότε δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς. Το πρώτο μου μέλημα θα ήταν η σχέση αυτού του ανθρώπου με τα παιδιά μου. Αν θα τα αγαπούσε, αν θα ενδιαφερόταν, αν εκείνα θα τον αγαπούσαν. Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που δεν θα τον ενέκριναν τα παιδιά μου, δεδομένου ότι έχουμε πολύ καλή σχέση, κι αν έβλεπαν ότι η μητέρα τους έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που την αγαπά, τότε θα δεχόντουσαν την επιλογή της», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share