Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Γιώργος Νταλάρας: «Είχα προειδοποιήσει τη σύζυγό μου, Άννα, όταν...»

Τι αποκάλυψε;

17 Ιανουαρίου 2023 13:49
Κόλαφος ο Γιώργος Νταλάρας: «Είχα προειδοποιήσει τη σύζυγό μου, Άννα, όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη «Lifo» και τον Αντώνη Μποσκοΐτη, αποκαλύπτοντας τι είχε πει στη γυναίκα του, Άννα, για την ενασχόλησή της με την πολιτική. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο κούκλος γαμπρός του ζευγαριού.

Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε πως είχε προειδοποιήσει τη σύζυγό του, γι' αυτή της την κίνηση.

Το είπατε και ο ίδιος πριν, αν για κάτι σας κατηγόρησαν πολύ, ήταν και για την εμπλοκή της Άννας Νταλάρα με την πολιτική. Θα το θεωρούσατε ωμή παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή ενός καλλιτέχνη;

«Μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα, που εφηύρε το μέτρο, είναι από μόνη της αμετροεπής. Όμως, αυτή είναι η πατρίδα μου, αυτήν αγαπάω. Αυτός ο λαός με οδήγησε να τον εκφράσω μέσα από το τραγούδι. Γι’ αυτό και μέχρι την επόμενη συναυλία υπήρξαν περισσότερες από 3.500 φωνές συμπαράστασης από όλους τους χώρους και, κυρίως, από απλούς ανθρώπους.

Γιώργος και Άννα Νταλάρα

Και μέσα σ’ αυτούς ήταν κι ένα μικρό ποσοστό ακροδεξιών που βγήκαν με το όνομά τους και καμάρωναν ότι «εγώ ήμουν που πήγα εκεί και πέταξα καρέκλα στον Νταλάρα. Είμαι 20 ετών και ήθελα να τον εκδικηθώ επειδή με πρόσβαλε όταν είπε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!». Λες και το Αιγαίο ανήκε στον παππού του! Όσο για την Άννα, εγώ την είχα προειδοποιήσει από νωρίς.

Καταλάβαινα ότι ήθελε να συνεισφέρει από θεσμική θέση πλέον. Ίσως δεν ήξερε τι θα συναντούσε μπροστά της, γι’ αυτό και η απογοήτευσή της ήταν μεγάλη. Σε ό,τι αφορά τη στάση της απέναντι στα μνημόνια, έκανε αυτό που πίστευε και ανέλαβε όλη την ευθύνη, και κρίνεται γι’ αυτό. Ο τραγέλαφος είναι που από τότε μέχρι σήμερα συνέχεια ψηφίζονται και αψηφούνται Μνημόνια.

Τα ψηφίζουμε δηλαδή, αλλά τα αψηφούμε κιόλας! Μια παράνοια! Ποιος έχει δίκιο; Αυτός που τα ψήφισε, αυτός που δεν τα ψήφισε, αυτός που είπε «Όχι» και μετά είπε «Ναι», τι αποκόμισε τελικά ο κόσμος απ’ αυτήν τη χυδαιότητα τού «είσαι ή δεν είσαι μνημονιακός»;

Τι έμεινε απ’ όλο αυτόν το διχασμό; Υπάρχουν, πιστεύετε, κανονικοί άνθρωποι που υποστηρίζουν τα μνημόνια, εκτός από μαυραγορίτες και πρόσωπα με κρυφές ατζέντες; Από κει και πέρα, ο καθένας σταθμίζει με τη λογική και τις επιλογές του ποιο είναι το λιγότερο κακό για τη χώρα, ώστε να σταθεί στα πόδια της μετά τον σεισμό»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share