Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όταν γνώρισα τον Γιάννη Τσιμιτσέλη...» - «Βόμβα» της Κατερίνας Γερονικολού μετά το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Μίλησε για τη σχέση τους

17 Ιανουαρίου 2023 13:23
«Όταν γνώρισα τον Γιάννη Τσιμιτσέλη...» - «Βόμβα» της Κατερίνας Γερονικολού μετά το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις έκανε η Κατερίνα Γερονικολού για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, μιλώντας για τη γνωριμία τους και το πώς αυτή εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τις συνήθειες του ζευγαριού, μιλώντας για το τι την κέρδισε σε εκείνον, τη στιγμή που έχουν ακουστεί μέχρι και φήμες για γάμο τους.

Τα λόγια της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη

«Στην εκπομπή είναι τόσο περήφανος, που σε δύο επεισόδια είπε δημόσια πως τα ψάρια δεν ήταν δικά του, αλλά τα είχε αγοράσει. Στο δικό μας επεισόδιο εγώ δεν έπιασα ψάρι, αλλά ο Γιάννης έπιασε ένα και το απελευθέρωσε, επειδή ήταν μικρό.

Με παίρνει καμιά φορά στη βάρκα, αλλά... δεν αντέχω, γιατί δεν κατεβαίνει με τίποτα. Όταν τον γνώρισα δεν περίμενα να έχει τέτοιο πάθος με το ψάρεμα, αλλά είναι ίσως και λογικό, καθώς διαφορετικά παίρνουμε τέτοια ερεθίσματα, που θέλει να χαλαρώσει κοιτάζοντας το γαλάζιο. Είχε φτάσει σε σημείο να κάνει τρίτη δόση εμβολίου και την ίδια μέρα να θέλει να πάει για ψάρεμα.

Δεν τον είχα ερωτευτεί από την αρχή. Τον ήξερα επαγγελματικά και ο έρωτας ήρθε σταδιακά. Με κέρδισε που είναι τόσο αυθεντικός και ειλικρινής. Ξέρεις πως παίρνεις αυτό που είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share