Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινεί ο Άλκης Κούρκουλος: «Ο αδελφός μου Φίλιππος είναι...»

Τι είπε για την οικογένειά του και τον πατέρα τους;

17 Ιανουαρίου 2023 12:10
Συγκινεί ο Άλκης Κούρκουλος: «Ο αδελφός μου Φίλιππος είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Κούρκουλος απέκτησε 4 παιδιά, τον Άλκη και τη Μελίτα με την πρώτη του γυναίκα και την Εριέττα και τον Φίλιππο με τη Μαριάννα Λάτση.

Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι-παλάτι που κληρονομεί ο γιος της Εριέττας Κούρκουλου από τη Μαριάννα Λάτση.

Ο Άλκης Κούρκουλος που είναι και ο μεγαλύτερος από τα άλλα τρία αδέλφια του ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο πατέρας του και ασχολήθηκε με την υποκριτική, αν και αρχικά δεν είχε αυτό το σκοπό, καθώς ξεκίνησε ως βοηθός σκηνοθέτη και ηχολήπτης.

Πριν αρκετά χρόνια, ο ίδιος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τον μικρό του αδελφό Φίλιππο, με τον οποίο έχουν 31 χρόνια διαφορά!

Αν και παραδέχτηκε τη δική του ομοιότητα με τον Νίκο Κούρκουλο, ξεκαθάρισε πως ο Φίλιππος είναι ο ίδιος ο πατέρας τους απλά σε μικρότερη ηλικία.

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο:

Άλκης Κούρκουλος: "Τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε..." - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Εριέττα Κούρκουλου

Για τα αδέρφια του, Μελίτα, Εριέττα και Φίλιππο, μίλησε ο Άλκης Κούρκουλος σε συνέντευξή του.

Η Μελίτα είναι αδερφή του από την ίδια μητέρα ενώ η Εριέττα Κούρκουλου και ο Φίλιππος είναι από τον γάμο του πατέρα του, Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ποια είναι η σχέση σου με τα αδέρφια σου;

Τα αδέρφια είναι προίκα. Με τη Μελίτα είναι λογικό να είμαστε πιο κοντά, γιατί δεν έχουμε μεγάλη ηλικιακή διαφορά, όμως είμαστε όλοι δεμένοι. Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά και ο τρυφερός ρόλος του μεγάλου αδερφού που μου βγαίνει αυθόρμητα. Συγκινούμαι που βλέπω τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε που γεννήθηκαν, να μεγαλώνουν και να διαπρέπουν. Τους χαζεύω και καμαρώνω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share