Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στάζει «μέλι» ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στη Δέσποινα Βανδή είναι...»

Τι εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός;

17 Ιανουαρίου 2023 11:07
Στάζει «μέλι» ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στη Δέσποινα Βανδή είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την πρωινή εκπομπή του Alpha παραχώρησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, με τον ηθοποιός να αποκαλύπτει ποιο τραγούδι θα αφιέρωνε στη Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους μίλησαν για τη φετινή τους συνεργασία, τους ήρωες που υποδύονται αλλά και για τη σχέση τους με τη νυχτερινή ζωή. Παράλληλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε ποιο τραγούδι που θα της αφιέρωνε. Με την ευκαιρία, δείτε πως ευχήθηκε η τραγουδίστρια για την γιορτή του αγαπημένου της.

«Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι το “Να μ’ αγαπάς” του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο. Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Έξαλλος ο Ντέμης Νικολαΐδης με Βανδή και Μπισμπίκη: Η απόφαση για την περιουσία που «τελείωσε» τη Δέσποινα!

Η Δέσποινα Βανδή βιώνει έναν... τρελό έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν το κρύβει, με την ίδια να ξεπερνά εντελώς το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έχοντας χωρίσει μαζί του μετά από δύο παιδιά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πλέει, πια, σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού, κάτι που συζητείται έντονα. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος πήρε μια απόφαση, που κανείς δεν περίμενε.

Η αντίδραση του Ντέμη για το ειδύλλιο και η απόφασή του

Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Ντέμης είναι γεμάτος οργή για αυτά τα... καυτά ενσταντανέ του ζευγαριού και, επομένως, προχώρησε σε πρωτοβουλίες σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας. Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, μάλιστα, η Δέσποινα μένει... ρέστη, αντιμετωπίζοντας ένα νέο πρόβλημα στην νέα της ζωή.

Yes Magazine Ντέμης και οργή με Βανδή

Κάπως έτσι, όλα αρχίζουν να παίρνουν διαφορετική τροπή για την καλλιτέχνιδα, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της ΑΕΚ να μην κρύβει τα νεύρα του από τα διαρκή δημοσιεύματα. Εφόσον ισχύει το δημοσίευμα του «Yes Magazine», που και άλλες έχει αναφερθεί σε απώλεια περιουσιακών στοιχείων της Βανδή, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο, μένει να φανεί πώς θα πείσει τον Ντέμη να μην προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share