Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έπεσε «βόμβα» για την Έλλη Στάη: «Παίρνει 50.000 το μήνα, γιατί...;»

Τι συνέβη;

17 Ιανουαρίου 2023 10:08
Έπεσε «βόμβα» για την Έλλη Στάη: «Παίρνει 50.000 το μήνα, γιατί...;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα στον ΣΚΑΪ πριν μερικά χρόνια με πρωταγωνίστρια την Έλλη Στάη είχε προκαλέσει αίσθηση και ταραχή στο τηλεοπτικό σκηνικό. Έτσι, μέχρι και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε πάρει θέση, καρφώνοντας την παρουσιάστρια για το μισθό της, αποκαλύπτοντας πως κυμαίνεται στα 50.000 ευρώ το μήνα.

Το απόσπασμα έδειχνε την Έλλη Στάη και τον Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν ξεκινήσουν την συνέντευξη για λογαριασμό του Open. Η δημοσιογράφος και ο τότε πρωθυπουργός, σε χαλαρό κλίμα συζητούσαν και πείραζαν ο ένας τον άλλον. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ το μεγάλο και ζεστό σπίτι της Έλλης Στάη στην Αθήνα.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, είχε ξεκινήσει εσωτερική έρευνα στο Open ώστε να βρεθεί ποιος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο στους Αρβύλα.

Την ίδια ώρα η Έλλη Στάη με κείμενο της στο site The Toc, «κάρφωνε» τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του πως χρησιμοποίησαν προϊόν υποκλοπής.

Ο Αντώνης Κανάκης, με τη σειρά του είχε απαντήσει μέσω ανακοίνωσης πως το συγκεκριμένο απόσπασμα το βρήκαν αναρτημένο στο site του Open και από εκεί το πήραν και το χρησιμοποίησαν.

Μάλιστα είχαν διαρρεύσει πληροφορίες πως απολύθηκε από το Open το άτομο που έκανε το λάθος και «ανέβασε» στο site το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Τότε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό είχε κατακεραυνώσει την Έλλη Στάη και αναρωτιόταν δημόσια, γιατί δεν απολύθηκε και εκείνη.

ανάρτηση Κωνσταντίνου Μπογδάνου για μισθό Έλλης Στάη

Κόλαφος η Έλλη Στάη: «Κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε! Το χειρότερο ήταν ότι…»

Στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ είχε δώσει πριν μερικά χρόνια συνέντευξη η Έλλη Στάη, μιλώντας για τη σωματική παρενόχληση που δέχθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Μπαίνω νεαρή και φιλόδοξη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αθώα. Όταν βγαίνεις από το σπίτι σου, την προσωπική σου ζωή, είσαι προστατευμένος. Σε αγαπάνε, σε αποδέχονται, είσαι αθώος. Προφανώς και απονήρευτος, πονηρεύεσαι αμέσως όμως. Εγώ αντιμετώπισα αυτό που σου περιέγραψα. Με την ευκαιρία δείτε για ποιο λόγο η Μάρα Ζαχαρέα «κάρφωσε» την Έλλη Στάη.

η Έλλη Στάη στο δελτίο ειδήσεων

Το πρώτο πράγμα, ας πούμε, ήταν στην πρώτη εφημερίδα που πήγα και δούλεψα, ήταν ο ήχος όταν πέρναγα των σχολίων των ανδρών -τότε ήμασταν και πολύ λίγες οι νέες γυναίκες στις εφημερίδες- που έκαναν σχόλια για τον σωματότυπό μου, ήταν προφανές αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω τι ακριβώς άκουγα, μία λέξη άκουγα. Άστο τώρα… Όμικρον στην καθαρεύουσα… Άκουγα σχόλια για τα οπίσθιά μου! Είναι πάρα πολύ απλό.

Άρχισα να δέχομαι κάποιες προσκλήσεις για καφέ, μέχρι εκεί ήταν απλά τα πράγματα. Μια μέρα με φώναξε στο γραφείο του να συζητήσουμε, προφανώς, κάτι για δουλειά, έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Όταν άκουσα το κλειδί, είπα “ωχ”… Και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν.

Του είπα ότι αν δεν ξεκλειδώσει την πόρτα θα βάλω τις φωνές, θα ουρλιάξω αμέσως. Άνοιξε την πόρτα και βγήκα έξω. Εγώ έφυγα από τη δουλειά… Το χειρότερο είναι ότι μετά μου διεμηνύθη ότι αν δεν γυρίσω ή εν πάση περιπτώσει έτσι όπως έχω φερθεί, δεν θα βρω πουθενά αλλού δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η Έλλη Στάη.

Δείτε όσα αποκάλυψε η Έλλη Σταή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share