Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία ο Χρήστος Δάντης: «Μας ζαλίσατε με τους έκπτωτους» - Το εκνευρισμένο μήνυμα του τραγουδιστή

«Οι βασιλείς διώχθηκαν από τον λαό, τον ένα και μοναδικό βασιλέα»

16 Ιανουαρίου 2023 23:53
Πυρ και μανία ο Χρήστος Δάντης: «Μας ζαλίσατε με τους έκπτωτους» - Το εκνευρισμένο μήνυμα του τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η είδηση του θανάτου αλλά και της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποτέλεσε πρώτο θέμα στην ελληνική αλλά και τη ξένη ειδησεογραφία. Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν συνεχή αφιερώματα στη ζωή του και στην πορεία του.

Σήμερα, Δευτέρα (16/01), μέρα κατά την οποία τελέστηκε η κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου, τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών είχαν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν live εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με την τόση προβολή του τέως βασιλιά.

Ο Χρήστος Δάντης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την προβολή του θανάτου και της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Η Ελλάδα γέννησε τη Δημοκρατία. Μας ζαλίσατε με τους έκπτωτους! Οι βασιλείς διώχθηκαν από τον λαό, τον ένα και μοναδικό βασιλέα. Τι δεν καταλαβαίνετε;», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

Πυρ και μανία ο Χρήστος Δάντης: «Μας ζαλίσατε με τους έκπτωτους» - Το εκνευρισμένο μήνυμα του τραγουδιστή

Survivor All Star - Κόλαφος ο Χρήστος Δάντης: «Έχουμε περάσει εντάσεις με την Ασημίνα...»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», λίγες ημέρες αφότου η αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση του με τη νεαρή αθλήτρια λέγοντας: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει εντάσεις», ενώ όσον αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor All Star σημείωσε: «Δεν θα μπορούσα να της πω να μην πάει γιατί της αρέσει να αγωνίζεται και η αμοιβή από αυτό θα είναι καλή». Με την ευκαιρία, δείτε το μήνυμα που της έστειλε πριν αναχωρήσει για το ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο

Μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία, τις συνεργασίες του και τα ευτράπελα που έχει ζήσει με θαυμάστριες αποκάλυψε: «Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή και ήξερα ότι στη συνεργασία είναι απίστευτος και δίνει χώρο. Θυμάται πως στις πρώτες του live συναντήσεις κάποια κορίτσια να τον είχαν αρπάξει από τα μαλλιά, ενώ μία κοπέλα είχε γδυθεί μπροστά του μένοντας γυμνόστηθη».

Κάνοντας αναφορά στο πραγματικό του όνομα και το πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό Δάντης: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου η μητέρα μου ήθελε να αλλάξω το επίθετό μου και να πάρω το δικό της…το είχα αλλάξει σε "Ντάντε" όταν έπαιζα σε συγκροτήματα επειδή ήταν της μόδας τα λατινόφωνα. Όταν με ρώτησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος πως λέγομαι του απάντησα Δάντης, μεταφράζοντας το Ντάντε. Εκείνος μου είπε να κρατήσω το “Δάντης” ως επίθετο αντί το “Βλαχάκης”».

Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία του «Το παλιό μου παλτό» σχολίασε πως αρχικά το κομμάτι ο Λάκης Παπαδόπουλος το είχε προτείνει στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος το αρνήθηκε: «Όταν ανακαλύψαμε τις κασέτες του Λάκη Παπαδόπουλου με το “Παλιό μου παλτό” ασχολήθηκα πάρα πολύ στο στούντιο με το τραγούδι αυτό…προσποιήθηκα τον άρρωστο για να το πάρω γιατί ο Λάκης Παπαδόπουλος το ήθελε για εκείνον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share