Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Το λάθος μου στο διαζύγιο ήταν...»

Τι αποκάλυψε;

16 Ιανουαρίου 2023 15:42
Κόλαφος ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Το λάθος μου στο διαζύγιο ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράστηκε με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη backstage στιγμές από το συναρπαστικό ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express». Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θυμήθηκε το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και το διαζύγιό του. Με την ευκαιρία δείτε ποιος δημιούργησε πρόβλημα στον παρουσιαστή.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα α τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Δείτε το βίντεο

«Βύθισε» την Ελλάδα στη θλίψη: Ο θάνατος που συγκλόνισε την οικογένεια Πολυχρονίδη

Ο αγαπημένος και επιτυχημένος παρουσιαστής του Σταρ, έχει μια ιδιαίτερη ιστορία να μοιραστεί που λίγοι γνωρίζουν. Μια ιστορία ιδιαίτερα μα και δύσκολη.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ζει την απόλυτη ευτυχία ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είναι ηρωίδα, αντέχει τον χαρακτήρα µου»

Η κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε στη Νέα Βύσσα του Έβρου, στο μερος όπου μεγάλωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής σύστησε στον κόσμο την οικογένειά του, τον πατέρα του στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και την αγαπημένη του μητέρα, Άννα.

Ο Ζήσης Πολυχρονίδης δηλώνει ένας από τους τελευταίους τεχνίτες της χειροποίητης σκούπας. Μάλιστα έδειξε στην κάμερα την απαράμιλλη τέχνη του.

Ο θάνατος που συγκλόνισε την οικογένεια Πολυχρονίδη

«Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί, Πέτρος κι αυτός. Και μετά τη Μαρία. Είχαν προβλήματα φοβερά. Δεν τα έχει περάσει άλλος αλλά αντέξαμε να μη δείξουμε στο παιδί πώς τα τραβάγαμε αυτά να μην τα περάσει στο μυαλό του» λέει και βουρκώνει δείχνοντας τον μοναχογιό του.

Η κυρία Άννα μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον μονάκριβο γιο της αλλά και για τα δύο παιδιά που έχασε. Μεγάλη απώλεια ήταν αυτή της 33χρονης Μαρίας που ο Πέτρος Πολυχρονίδης ως μεγαλύτερος φρόντισε με πολλή αγάπη.

«Το παιδί μου δουλεύει από τα 18 του χρόνια. Μέχρι που μπήκε στον Τροχό δεν ήξερε κανείς από τους συνεργάτες του το πρόβλημά μας. Η Μαρία μου ήθελε να “φύγει” με αξιοπρέπεια. Στα τελευταία λεπτά που έπρεπε να διασωληνωθεί έπιασε και έγραψε του γιατρού ότι ο Θεός θέλει να φύγω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share