Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Δείτε πώς ήταν ο Νίκος Καρβέλας στα νιάτα του και θα τρομάξετε! (photos)

Αγνώριστος!

16 Ιανουαρίου 2023 13:34
Θα τρίβετε τα μάτια σας: Δείτε πώς ήταν ο Νίκος Καρβέλας στα νιάτα του και θα τρομάξετε! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες. Τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ενώ ο ίδιος έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο είτε για την προσωπική του ζωή είτε για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Ο λόγος για τον Νίκο Καρβέλα, που σίγουρα είναι από τους πιο εκκεντρικούς καλλιτέχνες.

Κάτι που καταλαβαίνει κανείς αν κοιτάξει απλά και μόνο την εμφάνισή του. Η οποία – για να λέμε την αλήθεια- άλλαξε αρκετά στο πέρασμα του χρόνου. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια για το χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα.

Σοκ πάθαμε όταν βρήκαμε φωτογραφίες του καταξιωμένου συνθέτη από το ξεκίνημα της καριέρα τους, αφού η εικόνα του τότε δεν θύμιζε σχεδόν σε τίποτα τη σημερινή του.

Για την ακρίβεια το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι το μήκος των μαλλιών του.

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

νέος νίκος καρβέλας με μουστάκι

νέος νίκος καρβέλας

«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Ο Καρβέλας πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος με...» - «Κάγκελο» η Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση συναντήθηκε μέσω σύνδεση τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη μετά από αρκετό καιρό και οι δυο τους είχαν πολλά να πουν και κυρίως να θυμηθούν…Παράλληλα δείτε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για την Άννα Βίσση.

Ήταν όμως μια συγκεκριμένη ανάμνηση την οποία συνόδευσε και από μία αποκάλυψη η Άννα Βίσση. Αποκάλυψη που αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη.

«Να σου πω κάτι Ελένη μου, κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα. Θυμάσαι που είχαμε εκπομπή εδώ με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου», είπε η Άννα Βίσση.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε, απάντησε: «Σιγά ρε Άννα. Τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες σήμερα; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια»;

Με αυτή τη δήλωση, όπως είναι φυσικό, πρέπει να έμεινε...κάγκελο και η Αννίτα Πάνια.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share