Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πήρε την απόφαση: Η Χάρις Αλεξίου μοιράζει την περιουσία της – Ποιος θα κληρονομήσει όλα όσα δημιούργησε

Κατάφερε να φτιάξει μια μεγάλη περιουσία

16 Ιανουαρίου 2023 12:38
Πήρε την απόφαση: Η Χάρις Αλεξίου μοιράζει την περιουσία της – Ποιος θα κληρονομήσει όλα όσα δημιούργησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη καλλιτέχνιδα και τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου η οποία έχει αποχωρήσει από το χώρο του τραγουδιού, αποφάσισε ποιος θα είναι εκείνος που θα κληρονομήσει την τεράστια περιουσία της.

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται πια στα 72 της χρόνια, έχοντας αφήσει πια το τραγούδι μετά από 50 χρόνια καριέρας, πραγματοποιώντας πια παραστάσεις και συμμετέχοντας σε παραγωγές, όπως το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την ίδια στιγμή, φροντίζει για την προσωπική της ζωή και, συγκεκριμένα, την περιουσία της, με τους τραπεζικούς της λογαριασμούς όλα αυτά τα χρόνια να έχουν «φουσκώσει».

Η ίδια κόπιασε μια ολόκληρη ζωή και σε κάθε της «βήμα» ένιωθε την αγάπη του κόσμου. Αυτή, φυσικά, εξελίχθηκε και σε έναν πακτωλό χρημάτων, που απέκτησε με την αξία της, αποφασίζοντας πια να τον κληροδοτήσει στον άνθρωπο, που παίζει στη ζωή της πρωταγωνιστικό ρόλο.

περιουσία χάρις αλεξίου

Ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία της Αλεξίου

Ο άνθρωπος που θα κληρονομήσει την τεράστια περιουσία και το σπίτι στην Φιλοθέη.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Μάνο Θεοφίλου, το θετό της γιο, στον οποίο όπως επισημαίνει το «Yes Magazine», έχει γράψει τα πάντα, θέλοντας το παιδί της να έχει μια άνετη ζωή. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν τόσο στενούς δεσμούς αγάπης, που η κατάληξη δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική.

Η μόνη εκκρεμότητα, που έχει απομείνει, δεν είναι άλλη από το σπίτι στην Φιλοθέη. Το πολυτελέστατο αυτό ακίνητο μπορεί να φτάσει μέχρι στο ένα εκατομμύριο στην πώλησή του, με την καλλιτέχνιδα να επιθυμεί να προχωρήσει με αυτήν, ώστε να δημιουργηθεί για το γιο της μια περιουσία ατράνταχτη, την οποία και θα πάρει.

Έριξε «βόμβα» η Χάρις Αλεξίου: «Δεν έχω σύντροφο, αλλά...»

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα Χάρις Αλεξίου, έχοντας μισό αιώνα έντονης παρουσίας στο τραγούδι, δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Η ίδια παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο Αχιλλέα Θεοφίλου και μαζί προέβησαν στην υιοθεσία ενός αγοριού.

Η ίδια έχει παντρευτεί δύο φορές, ενώ το αγοράκι που υιοθέτησε με τον Αχιλλέα Θεοφίλου το ονόμασε Μάνο. Η Χάρις Αλεξίου τον είχε ονομάσει έτσι από τον πολύ καλό της φίλο και συνάδελφο, Μάνο Λοΐζο. Παράλληλα, αυτή είναι η συνολική περιουσία της Χαρούλας Αλεξίου.

Πριν μερικά χρόνια η Χαρούλα Αλεξίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Lifo και είχε κάνει μια σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή σήμερα.

Πώς θα θέλατε να σας βρει ο θάνατος;

Θα ήθελα να μην το ξέρω. Και επειδή έχω διαβάσει πολλά βιβλία μεταφυσικής, μου αρέσει πάρα πολύ να ξέρω το ότι ο θάνατος είναι απλώς μια μετάβαση.

Η Χάρις Αλεξίου σε συνέντευξη Τύπου το 2006

Θα ήθελα να γνωρίζω αν υπήρξα κι αλλού κάποτε. Ο θάνατος, ωστόσο, έχει μια πραγματικότητα, μια αλήθεια. Την αλήθεια του κόσμου που συνεχίζει κανονικά την πορεία του. Ο ήλιος ξαναβγαίνει και μετά τον θάνατό μας, το μόνο σίγουρο είναι αυτό.

Δεν είναι μηδενιστικό να λέμε ότι πεθαίνουμε και απλά παύουμε να υπάρχουμε;

Μα ο θάνατος αυτό είναι. Τέλος! Τι είναι; Η υστεροφημία σου ή το έργο σου που θα μείνει; ΟΚ… Σημασία έχει, όσο ζεις, να ευχαριστιέσαι από την ίδια την ύπαρξή σου. Και η ύπαρξή μας είναι ταυτισμένη με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Μ’ αυτό δεν παλεύουμε μια ζωή, με τις γαμημένες σχέσεις; Δεν μας αρέσει να μένουμε μόνοι μας. Μόνο με το μοίρασμα αξίζει η ζωή. Είμαι μόνη μου από επιλογή κι εγώ τώρα, δεν έχω σύντροφο, αλλά δεν νιώθω μοναξιά, γιατί είμαι άνθρωπος που ζει και μοιράζεται.

Δεν είμαι απομονωμένος, μονόχνοτος άνθρωπος. Είναι πολύ εγωιστικό να θες να είσαι μόνος σου. Γιατί δηλαδή, τι έχουν οι άνθρωποι;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share