Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γύρισε «σελίδα» και ξανάνιωσε: Αυτός είναι ο σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου - Είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια

Δείτε τον για πρώτη φορά

16 Ιανουαρίου 2023 11:47
Γύρισε «σελίδα» και ξανάνιωσε: Αυτός είναι ο σύντροφος της Σοφίας Μουτίδου - Είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μουτίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις σειρές “Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη” και “Το καφέ της Χαράς” και είναι αρκετά αγαπητή τόσο στο διαδίκτυο, όπου μοιράζεται συχνά βίντεο με τους θαυμαστές της όσο και στον χώρο του θεάτρου, καθώς κάνει πολλές επιτυχημένες παραστάσεις.

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1972 στη Δυτική Γερμανία, ενώ κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Οι γονείς της ήταν μετανάστες γονείς, ο πατέρας της εργαζόταν ως ανθρακωρύχος και η μητέρα της ήταν νοικοκυρά.

Η προσωπική ζωή της Σοφία Μουτίδου και ο τωρινός της σύντροφος

Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Θεόδωρο Ευαγγελόπουλο και στις 23 Ιανουαρίου 2009 απέκτησε την κόρη της, Δήμητρα.

Διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο που είναι ηχολήπτης. Πρόσφατα δήλωσε ότι σκοπεύει να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σοφία Μουτίδου

Για την κόρη της είχε μιλήσει στην εκπομπή Έλα να δεις, λέγοντας: “Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μιλάμε συνέχεια… μου λέει τις εμπειρίες της. Είμαι κοντά στις σκέψεις της, στις δράσεις της. Αρχίζει τώρα και είναι στην εφηβεία, οπότε κάνει πιο ανεξάρτητα πράγματα”.

Σε άλλη συνέντευξή της έχει αποκαλύψει τον λόγο που το παιδί της παραμένει αβάπτιστο: “Οι γονείς που δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους δεν το κάνουν για να επιλέξουν θρησκεία. Ούτε εγώ το έχω βαφτίσει και ο λόγος δεν είναι αυτός. Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελα. Δεν πιστεύω στο Θεό. Το αν η Δήμητρα η κόρη της θα διαλέξει ή όχι είναι δικό της θέμα”

Η Σοφία Μουτίδου και ο σύντροφος της Κωνσταντίνος, ξεκίνησαν από φίλοι αλλά πλέουν έχουν σχέση τα τελευταία 13 χρόνια.

Οι δυο τους συγκατοικούν, ενώ πριν τη σχέση τους ήταν φίλοι. Σε παράσταση της έδειξε το το πρόσωπο του συντρόφου της που δεν έχουμε δει ποτέ, παρότι εκείνη κατά καιρούς αναφέρεται στον αγαπημένο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share