Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Αυτός είναι ο μοναδικός του κληρονόμος που θα πάρει μεγάλη περιουσία

Για ποιον πρόκειται;

16 Ιανουαρίου 2023 11:35
Σούσουρο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Αυτός είναι ο μοναδικός του κληρονόμος που θα πάρει μεγάλη περιουσία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας ηθοποιός χαμηλών τόνων που σπάνια τοποθετείται δημόσια σε πράγματα και καταστάσεις που τον αφορούν προσωπικά και αναφέρονται στο χώρο του. Όταν αποφασίζει όμως να μιλήσει, δεν κρύβει λόγια και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Παράλληλα, δείτε τον λόγο που παράτησε την υποκριτική.

Όπως είναι φυσικό ο μοναχογιός του, Σωτήρης Μιχαλόπουλος, θα κληρονομήσει τη μεγάλη περιουσία του πατέρα του. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μπορεί να παράτησε τα φώτα της showbiz, ωστόσο πλέον ασχολείται με την πατρική γη και τα κτήματα που έχει στην Καλαμάτα.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Έτσι, εκτός από τα χρήματα που έβγαλε ως ηθοποιός, έχει στο όνομά του ακίνητα και κτήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα περάσουν στο γιο του, καθώς είναι το μόνο του τέκνο.

«Σιχάθηκα! Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου…»: Το μυστικό του Πάνου Μιχαλόπουλου και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και τώρα έχει εξαφανιστεί.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε γράψει τη δική του ιστορία από τη δεκαετία του 1980, φτάνοντας μέχρι τα τέλη του 2000 ουσιαστικά, όταν και αποφάσισε να αποσυρθεί από τα πάντα και να ζήσει ήρεμα, καλλιεργώντας τη γη του στη Μεσσηνία. Παράλληλα, δείτε εδώ την άγνωστη πρώτη σύζυγο του Πάνου Μιχαλόπουλου που μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί!

Είχε γίνει, δε, αντικείμενο συζήτησης για το γάμο του με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και κράτησε μόλις δύο χρόνια (1988 – 1990), αν και είχε κάνει και νωρίτερα ένα γάμο.

Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ».

«Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε τότε ο ηθοποιός αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Πάνος μιχαλόπουλος σήμερα

Πάνος Μιχαλόπουλος: Οι κακές σχέσεις του ηθοποιού με τον ΑΝΤ1

Το παρασκήνιο επίσης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν διατηρεί καλές σχέσεις και με τον ΑΝΤ1, που ήταν για χρόνια δεύτερο σπίτι του. Ο λόγος; Η απόλυση του γιου του από το κανάλι του Αμαρουσίου, όπου εργαζόταν ως τεχνικός, στα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Μάλιστα, τότε συζητιόταν το όνομά του για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», κάτι που δεν έγινε τελικά, γιατί, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μιχαλόπουλος σε συνέντευξή του στη «Espresso» το 2010, ήταν πολύ χολωμένος από την άδικη απόλυση του παιδιού του.

«Να συμμετάσχω στο αυτοαποκαλούμενο talent show του ΑΝΤ1 που έδιωξε τον γιο μου, τον Σωτήρη, ύστερα από 12 χρόνια που δούλευε εκεί ως οπερατέρ; Πλάκα μού κάνεις; Έπεσα από τα σύννεφα όταν τον απέλυσαν.

Μου έλεγε παλιά ο Κυριακού ότι «Το παιδί σου είναι και παιδί μου και «Ο μισός ΑΝΤ1 χτίστηκε από σένα», κι αφήνει κάποια ανθρωπάκια του να διώχνουν το παιδί μου – «παιδί του»;

Και θα πάω εγώ να του χορέψω και στο «Dancing ; Χυδαιότητα είναι αυτό! Να τους φτύσω; Τσάμπα θα πήγαινε το σάλιο μου…» είχε δηλώσει ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, σε εφημερίδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share