Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στήλη άλατος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είπα στο γιο μου ότι...»

Τι αποκάλυψε η Αθηνά Τσιλύρα;

16 Ιανουαρίου 2023 11:11
Στήλη άλατος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είπα στο γιο μου ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο είχε μιλήσει στο παρελθόν η πρώην σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Αθηνά Τσιλύρα στο πλαίσιο τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Με την ευκαιρία, δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τα χρήματα που δίνει στο γιο του.

«Είπα θα το παλέψω ότι και να γίνει. Δεν θα κλαίω, δεν θα στεναχωριέμαι. Βέβαια βοήθησε πολύ το γεγονός ότι, από την στιγμή που έκανα χειρουργείο, ήξερα ότι δεν έχω καρκίνο πάνω μου. Μου έδινε πολύ κουράγιο ο γιος μου. Πέσανε τα μαλλιά μου και μου λέει "Έχεις καρκίνο;" και του είπα "Έχω καρκινάκι το οποίο θα φύγει". Ήταν κάποια χρόνια που πέρασαν δύσκολα, αλλά πέρασαν». Αυτό είχε αναφέρει η Αθηνά Τσιλύρα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σπύρος Παπαδόπουλος Αθηνά Τσιλύρα

Προσθέτοντας πως «Είναι μεγάλο σοκ. Δίνεις αξία σε πράγματα που μέχρι τότε τα είχες δεδομένα. Τώρα το πιο μικρό πράγμα για μένα είναι πολύ σημαντικό».

Όσον αφορά το πόσο σημαντικό είναι να έχεις την στήριξη της οικογένειάς σου, η δημοφιλής ηθοποιός επισήμανε πως «Πορευόμαστε μόνοι μας. Εσύ θα το αντιμετωπίσεις. Οι άλλοι υπάρχουν δίπλα σου, αλλά το ζόρι εσύ θα το περάσεις».

Μάλιστα, στην ερώτηση για το πιο είναι το μυστικό για ένα πετυχημένο γάμο (σ.σ. Ο δικός της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο κράτησε 26 χρόνια) είπε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πετυχημένοι γάμοι. Είναι σαν τα φαντάσματα. Μιλάνε όλοι για αυτούς, αλλά κανείς δεν τους βλέπει. Κάθε σχέση και κάθε γάμος είναι πoλύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πολύ δουλειά και ωριμότηττα. Γιατί τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένο. Και αν φύγει, να φύγει. Δεν σημαίνει ότι αυτό που σου έδωσε πριν, δεν ήταν αληθινό. Απλά τώρα έχει επιλέξει να πάει παρακάτω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share