Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Τέλος» το τραγούδι για τον Βασίλη Καρρά: Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα!

Νέο επαγγελματικό βήμα για τον τραγουδιστή

16 Ιανουαρίου 2023 10:03
«Τέλος» το τραγούδι για τον Βασίλη Καρρά: Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα!
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στροφή στην επαγγελματική ζωή για τον αγαπημένο Βασίλη Καρρά, ο οποίος πλέον ασχολείται με ένα νέο επάγγελμα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο μοναδικός του κληρονόμος.

Ο Βασίλης Καρράς μετά από μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς οι ελληνικές πίστες δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους…

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο της καλλιέργειας. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει την δική του φάρμα, την «Karra’s Farm» στο Κοκκινοχώρι Καβάλας επενδύοντας ένα μεγάλο κομμάτι από την προσωπική του περιουσία και χωρίς κρατική επιχορήγηση.

«Το κτήμα μου παράγει κεράσια, σύκα, σταφύλια και ελιές. Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας στα προϊόντα μου να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία -όσο μπορώ δηλαδή πιο ελαφριά- προκειμένου να μην φτάνουν στον καταναλωτή πολύ βαριά μέταλλα. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω να πετύχω», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά και στο GRTIMES.GR.

Δείτε το βίντεο

Άγριο ξύλο στην συναυλία του Βασίλη Καρρά: «Έλα ρε παιδιά, έλεος», ούρλιαζε από το μικρόφωνο ο τραγουδιστής!

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο χώρος που γινόταν η συναυλία του Βασίλη Καρρά στην Μελβούρνη, με τον τραγουδιστή να παρακαλά τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν.

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Καρράς στην Μελβούρνη...

Αν και ο πασίγνωστος ερμηνευτής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να ικανοποιήσει όσους τον τίμησαν με την παρουσία του, κάποιοι ξέφυγαν τελείως.

Την ώρα λοιπόν που οι περισσότεροι είχαν φτάσει στο τσακίρ κέφι και τα λουλούδια έπεφταν... βροχή στην πίστα, δύο παρέες άρχισαν να μαλώνουν.

Η κατάσταση σε κάποια φάση ξέφυγε, καθώς εκτός από τις αντεγκλήσεις είχαμε μπουνιές και χτυπήματα, με τον Βασίλη Καρρά να σταματάει το «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω» και τους παρακαλώ να βάλουν φρένο στον καυγά, λέγοντας: «Έλα ρε παιδιά, έλεος».

Κάτι που τελικά έγινε λίγο αργότερα, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των ανθρώπων της ασφάλειας του μαγαζιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share