Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ώρες αγωνίας για τη Λιάνα Κανέλλη: «Ο ένας μου πνεύμονας έχει...»

Τι αποκάλυψε για την υγεία της;

16 Ιανουαρίου 2023 09:53
Ώρες αγωνίας για τη Λιάνα Κανέλλη: «Ο ένας μου πνεύμονας έχει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται με τη Λιάνα Κανέλλη να αναφέρεται για την περιπέτεια της υγείας της με τον long covid επισημαίνοντας την προσοχή που πρέπει να δώσει κάποιος.

«Είχα κάνει τα τρία εμβόλιά μου κανονικά. Κόλλησα από έναν άνθρωπο, ασυμπτωματικό, που ήρθε στο σπίτι μου. Ήμασταν τέσσερα άτομα και κόλλησα μόνο εγώ» είπε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στην ΕΡΤ. Με την ευκαιρία δείτε πόσο χρονών είναι σήμερα.

«Δεν είχαν βγει τότε τα αντιικά χάπια. Στο μήνα πάνω, έκανα τις εξετάσεις μου και την αξονική μου και δεν είχα κάτι. Στα μέσα του Φεβρουαρίου (ενάμιση μήνα μετά) ξεκίνησε να με ταλαιπωρεί βήχας. Στην επίσκεψη στον γιατρό ενημερώθηκα ότι ο ένας μου πνεύμονας έχει γεμίσει φλέγματα, ότι συνδέεται με κομάρες που είχα, και αυτό οφείλεται στην long covid. Έλαβα μια θεραπεία 2-3 μηνών και πλέον είμαι μια χαρά. Εξακολουθώ τη θεραπεία γιατί καθοδηγήθηκα να την συνεχίσω για ένα εξάμηνο», εξιστόρησε.

«Πήγα στο γιατρό, δεν έκανα εκτιμήσεις μόνη μου (…) Πρέπει να φροντίζουμε όταν ταξιδεύουμε να χρησιμοποιούμε μάσκα, αντιθέτως πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο» είπε ακόμη η κ. Κανέλλη. «Ο διπλανός είναι που μετράει. Ξέρω ανθρώπους που έχουν κολλήσει τους οικείους τους και δεν το συγχώρησαν ποτέ στον εαυτό τους» πρόσθεσε.

800 ευρώ, κοσμήματα και αυτοκίνητο: Θύμα διάρρηξης η Λιάνα Κανέλλη!

Εισβολή αγνώστων, πριν αρκετά χρόνια είχε σημειωθεί στο σπίτι της βουλευτή Λιάνας Κανέλλη. Το αποτρόπαιο περιστατικό είχε καταγγείλει τότε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, καλώντας παράλληλα τις Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση καθώς θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή «έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους».

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωσε ανέφερε τότε:

«Η προειδοποιητική εισβολή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας. Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Λιάνα Κανέλλη βουλή

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια και βάσει της αστυνομικής έρευνας, άγνωστος διαρρήκτης παραβίασε την μπαλκονόπορτα που βλέπει σε ακάλυπτο χώρο, μπήκε στο σπίτι της βουλευτού ενώ κοιμόταν και πήρε 800 ευρώ, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της κ. Κανέλλη, με το οποίο και διέφυγε.

Η βουλευτής αντελήφθη τη διάρρηξη και κατήγγειλε αμέσως το γεγονός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share