Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λίγο πριν «σβήσει»: Το σπάνιο στιγμιότυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη μητέρα της πριν το φινάλε (photo)

Λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει

15 Ιανουαρίου 2023 12:50
Λίγο πριν «σβήσει»: Το σπάνιο στιγμιότυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη μητέρα της πριν το φινάλε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης, ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνίδας σταρ στο Instagram. Ο ίδιος διαχειρίζεται το προφιλ και κατά καιρούς ανεβάζει σπάνιο υλικό της Αλίκης.

Σε μία από τις αναρτήσεις του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επέλεξε να ανεβάσει μία φωτογραφία της μητέρας του μαζί με τη μητέρα της και γιαγιά του από το μακρινό 1996. Ήταν μάλιστα εκείνη η χρονιά που η Αλίκη έφυγε από τη ζωή κάτι που κάνει ακόμα περισσότερο συλλεκτική τη φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο καιρό πριν το φινάλε της μεγάλης σταρ.

Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της μητέρας της Έμυς, πιθανότατα την άνοιξη εκείνης της χρονιάς αν κρίνουμε από την ενδυμασία των δύο γυναικών. Δεν φαίνεται καθόλου ταλαιπωρημένη, αντίθετα φαντάζει φρέσκια όπως πάντα απέναντι από τον φακό. Να θυμίσουμε ότι Αλίκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου 1996. Παράλληλα, η Έφη Πίκουλα, η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές πριν φύγει από τη ζωή.

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν το τέλος

Σοκάρει η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Με τον Κώστα Σπυρόπουλο έκανε...»

Είναι 5 Μαρτίου 1996. Δηλαδή 4 μήνες πριν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανοίξει τα φτερά της και πετάξει στους ουρανούς. Κανείς μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζε για την κατάσταση της εθνικής σταρ. Υπήρχε μια περίεργη κόπωση για την ίδια, μια αφίδρωση πάνω στην σκηνή, ωστόσο η ίδια και οι συνεργάτες της πίστευαν πως λόγω των συνεχόμενων παραστάσεων η Αλίκη είχε κουραστεί. Και όμως ο καρκίνος την σιγοέτρωγε.

Η μαμά της Έμμυ, είχε δώσει τότε μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό CIAO που μιλούσε για την σχέση της με το “Αλικάκι της” όπως την έλεγε αλλά και για τους άνδρες της Αλίκης. Τα περιοδικά της εποχής προσπαθούσαν να βρουν ειδήσεις για την Αλίκη με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ακόμα και στα ψιλά να πέρναγε μια είδηση με το όνομα της Αλίκης, οι πωλήσεις ήταν δεδομένο ότι θα ανέβουν στα ύψη.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με την κόρη σας κ. Έμμυ;

Πάρα πολύ καλές. Η Αλίκη με λατρεύει. Τόσο πολύ μάλιστα που γίνεται κουραστική πολλές φορές. Τώρα τελευταία δε, έχει γίνει υπέρ προστατευτική μαζί μου. ίσως γιατί είμαι λίγο μεγάλη και φοβάται μη με χάσει.

Θέλετε μια μέρα να την ξαναδείτε παντρεμένη;

Κάποτε το ήθελα. Τώρα πια δεν το θέλει ούτε η ίδια. Συνήθισε έτσι. Έχει και την ησυχία της. Πολλές φορές μου λέει: ‘μαμά μου δεν μπορώ. Βαριέμαι τώρα να έχω έναν άντρα πάνω στο κεφάλι μου.Άσε είμαι καλά και έτσι”. Η Αλίκη είναι και άντρας και γυναίκα μαζί. Έχει επωμιστεί πολλές ευθύνες. Το θέατρο, τον γιό της, το σπίτι της. Έχει κουραστεί πολύ.

Θα θέλατε να ξανασμίξει με τον Παπαμιχαήλ;

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν ταιριάζουν οι δυο τους.

Εκείνη τον θέλει;

Δεν φαντάζομαι. Όχι, όχι. Μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού της, τον συμπαθεί αλλά δεν ταιριάζουν.

Την σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, την εγκρίνετε;

Αυτό είναι κάτι εφήμερο, που περνάει. Φεύγει κιόλας. Δεν είναι κάτι το μόνιμο, το θετικό. Απλώς μια παρέα κάνουν, γιατί είναι και αυτή μόνη της και έχει ανάγκη από συντροφιά. Η καημένη αισθάνεται τόσο μόνη της που θέλει να έχει δικούς της ανθρώπους κοντά της.

Έχετε καλές σχέσεις με τους φίλους της; Με τον Σπυρόπουλο;

Γιατί να μην έχω. Δεν τους βλέπω και συχνά.

Ο γιος της, εγκρίνει το δεσμό της με τον Σπυρόπουλο;

Ο Γιάννης λατρεύει τη μάνα του αλλά εκ φύσεως δεν είναι πολύ εκδηλωτικός. Είναι μοναχικό παιδί.

Από τους δεσμούς που έχει κάνει κατά καιρούς η κόρη σας, ποιον θα θέλατε για γαμπρό σας;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share