Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις "φωτιά" Γιάννη Τσιμιτσέλη για το διαζύγιο με την Λασκαράκη: «Δεν έχω ζητήσει...» (Video)

«Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα»

15 Ιανουαρίου 2023 09:58
Αποκαλύψεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και αναφέρθηκε στη σημερινή σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη και στο πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητά του με την κόρη τους. Παράλληλα, κόλαφος ήταν η Βάσω Λασκαράκη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό τους!

Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” και παρουσιάζει την εκπομπή “Fishy” μιλώντας για την κόρη του επεσήμανε ότι δεν της αρέσει η έκθεση.

«Λατρεύω να βλέπω παιδιά να παίζουν κινηματογράφο. Στα παιδιά βλέπεις όλη την αθωότητα είναι σαν άγραφο χαρτί. Δεν της αρέσει της Εύας, της κόρης μου, η έκθεση. Και σε παρέες θέλει τον χρόνο της να εξοικειωθεί».

Επίσης, διευκρίνισε πως οι συνθήκες της δουλειάς του δεν του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί του όσο θα ήθελε, αλλά αυτό δεν έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα μεταξύ τους. Αντιθέτως, η σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, βρίσκεται σε πλαίσιο καλής συνεννόησης, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να ζητήσει συνεπιμέλεια.

«Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου γιατί στη δουλειά μας υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share