Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Καταιγιστικός" ο Θοδωρής Αθερίδης - "Μου έρχεται τρέλα γιατί..."

Η αποκάλυψη του ηθοποιού που σόκαρε

14 Ιανουαρίου 2023 20:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 14/1 στην εκπομπή ''Μαμά - δες'', στην οποία μοιράστηκε εμπειρίες του τόσο ως παππούς αλλά και ως πατέρας της Φωτεινής Αθερίδου, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στη κόρη του, αλλά ο ερχομός του εγγονού στη ζωή του έδωσε τον τίτλο του χαζοπαππού, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για εκείνον.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος που σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση αν το κρατούσα θα ήταν επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος.

Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω», είχε πει η Φωτεινή σε συνέντευξη της αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Λίγες ημέρες μετά λοιπόν από τα δημοσιεύματα, που θέλουν την Αθερίδου ξανά έγκυο (δείτε εδώ αναλυτικά), ο πατέρας της μίλησε τόσο για τη στιγμή, που έμαθε πως θα γίνει παππούς αλλά και για το φόβο του σχετικά με το αν το ζευγάρι θα κρατούσε το παιδί ή όχι.

Ο φόβος του Θοδωρή Αθερίδη για την εγκυμοσύνη της κόρης του, Φωτεινής

«Πρωί πρωί η κόρη μου μού έστειλε σε μήνυμα πως είναι έγκυος. Το κοιτάω και κάνω Yes! Είχα όμως μεγάλη αγωνία για το πως το σκέφτονται. Πως το σκέφτονται ως προς το αν θα το κρατήσουν ή όχι. Εκείνη βέβαια ίσως ήθελε να δει πως το έβλεπα εγώ. Διαισθάνθηκα ότι το θέλει γιατί αλλιώς δεν θα μου το ανέφερε. Και πουσάρω εγώ όση ενέργεια είχα και «θέλω να γίνω παππούς» της ουρλιάζω».

Τώρα βέβαια που τον κοιτάζω αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι, αν δεν τον κρατούσαν, δεν θα υπήρχε μού έρχεται μια τρέλα! Μου έρχεται τρέλα γιατί τον κοιτάζω, «να ‘τος αυτός είναι που δεν θα τον κρατούσαν αν δεν τον κρατούσαν»! Πάντα είμαι υπέρ της ζωής σε αυτά τα θέματα. Πάντα.

Εγώ όταν έγινα μπαμπάς έπαθα τεράστιο σοκ αλλά αυτές οι πιέσεις έκαναν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα μου τεράστιε. Ήμουν και πάρα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου γνωρίζοντας ότι αν πάρουμε μια ανάποδη απόφαση θα διέλυε αυτό τη σχέση μας και έκανα τον σταυρό μου», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Ο εγγονός μου έχει δώσει...»: Συγκίνηση για τον Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχτηκε πριν καιρό την κάμερα του Mega στην Αίγινα και μίλησε για τα επόμενα θεατρικά του βήματα, αλλά και για την κόρη του και τον εγγονό του. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται με την Σμαράγδα Καρύδη.

«Ο ερχομός του είναι ένα καινούριο νόημα στη ζωή μου. Τον λατρεύω και μου έχει δώσει έξτρα δύναμη για δημιουργικότητα για να με καμαρώνει και να είναι περήφανος για μένα. Ενώ μία πλευρά του εαυτού μου βαρέθηκε και θέλει να τα παρατήσει και να ασχοληθώ μόνο μαζί του, θέλω να είμαι έτσι και να με γουστάρει».

εγγονός Θοδωρή Αθερίδη

Η απόφαση της κόρης του, Φωτεινής, να ασχοληθεί με την υποκριτική δεν τον βρήκε αντίθετο.

«Σε εμάς ήταν συνεργασία, αλληλοσεβασμός, αλληλοϋποστήριξη. Χάρηκα που η κόρη μου είναι ταλαντούχα. Τυφλά ρωτάω τη γνώμη της για προτάσεις που έχω. Πιο πολύ την εμπιστεύομαι εγώ από ό,τι εκείνη εμένα, όταν τη συμβουλεύω εγώ».

Ο έρωτας του έχει δώσει ένα επιπλέον κίνητρο

«Έπαιξε τεράστιο ρόλο. Με τον έρωτα εγώ έχω προσεγγίσει όλο το φάσμα της ζωής και όχι μόνο τις διαπροσωπικές μου σχέσεις αλλά με τον τρόπο που δουλεύω, που συνεργάζομαι με τους ανθρώπους. Αν κάτι δεν μου προκαλεί και μία μεταφυσική έλξη δεν καταπιάνομαι μαζί του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share