Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μαύρη καρδιά για την Άντζελα Γκερέκου - Ο πόνος για τον Τόλη Βοσκόπουλο και η συγκινητική αναφορά

Δυσβάσταχτος πόνος!

14 Ιανουαρίου 2023 19:14
Μαύρη καρδιά για την Άντζελα Γκερέκου - Ο πόνος για τον Τόλη Βοσκόπουλο και η συγκινητική αναφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή όμως η Άντζελα Γκερέκου δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Με την ευκαιρία, δείτε την εντυπωσιακή εμμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της.

Είχαν περάσει μαζί άλλωστε τόσα πολλά και της χάρισε την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, το θαύμα της ζωής της. Ο χαμός του αείμνηστου τραγουδιστή δεν ξεπερνιέται με τίποτα και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη τους, στη σκέψη τους.

Η Άντζελα Γκερέκου που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Η Γη της ελιάς, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες πόζαρε η ίδια με τον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν έγραψε τίποτα στη λεζάντα της. Αρκέστηκε στο να βάλει μόνο μια μαύρη καρδιά.

«Βρίσκω λάθος να μην κάνω...»: Ξεσπά η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είχε κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Hello λίγο καιρό πριν πεθάνει ο πατέρας της. Εκεί είχε μιλήσει για όλα, τις σπουδές της στην Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις όπως και ότι παρακολουθεί μαθήματα ορθοφωνίας.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με κορυφαία ηθοποιό που κανείς δε θυμάται.

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα» ανέφερε στη συνέντευξή της η Μαρία Βοσκοπούλου.

Και συνεχίζοντας εξήγησε ότι της αρέσει που ο κόσμος αγαπάει τον πατέρα της όμως τόνισε ότι είναι εύκολο όλοι να έχουν άποψη για την οικογένειά της ακόμα κι αν δεν την γνωρίζουν προσωπικά.

κόρη Τόλη Βοσκόπουλου και Άντζελας Γκερέκου

«Έχει και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά εμένα αυτό ήταν το περιβάλλον μου, η ζωή μου, ήταν το φυσιολογικό. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» τόνισε η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share