Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συνάντηση κορυφής! Ξέφρενη βραδιά για Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή - Βρέθηκαν για χατίρι της...

Αγκαλιασμένες και κεφάτες

14 Ιανουαρίου 2023 15:25
Συνάντηση κορυφής! Ξέφρενη βραδιά για Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή - Βρέθηκαν για χατίρι της...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Καβογιάννη είχε στις 13 Ιανουαρίου τα γενέθλιά της και αποφάσισε να προσκαλέσει όλους τους φίλους της στη νεοκλασική κατοικία της στον Βύρωνα για να γιορτάσει. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Ορνέλα Λούτη και η Δέσποινα Βανδή ήταν μόνο μερικοί από τους καλεσμένους της ηθοποιού, που είδαμε στις πρώτες αναρτήσεις στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε τις διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της στο Maestro.

Γιατί ακολούθησαν κι άλλες στις οποίες αποκαλύφθηκε η επανένωση Βίσση-Βανδή. Για την ακρίβεια, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την αποκάλυψη με ένα Insta Story στο οποίο φαίνεται η Άννα Βίσση να τραγουδά στη Μαρία Καβογιάννη την επιτυχία της «Δώδεκα». Και από πίσω διακρίνεται η Δέσποινα Βανδή να κάθεται στην τραπεζαρία, φορώντας κόκκινο παντελόνι και λεοπάρ top, και να σιγοτραγουδά μαζί με όλους. Δες το βίντεο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να διακρίνεις τη Δέσποινα Βανδή.

«Μετά από 6-7 μήνες αποφάσισαν...» - Όλη η αλήθεια στην φόρα για τη σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με την Παναγοπούλου μετά το διαζύγιο με τη Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως σύντομα άλλαξαν σελίδα στην προσωπική τους ζωή, με τον πρώτο να συνδέεται με δημοσιεύματα με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega είχε ένα ειδύλλιο με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της ΑΕΚ, το οποίο όμως έληξε άδοξα. Σύμφωνα, δε, με όσα ανέφερε το «Πρωινό μας», η ίδια δεν άντεξε στη δημοσιότητα, που πήρε η σχέση τους, η οποία κρατούσε ήδη για καιρό, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την πρώην σύζυγο παράλληλα να τον «καρφώνει».

«Η σχέση με τον Ντέμη κράτησε για περίπου 6-7 μήνες, όταν και ήταν μαζί με σκοπό να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Όταν, όμως, έγινε γνωστό με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, η Κατερίνα δεν άντεξε», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share