Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη είδε στα όνειρά της...» - "Βόμβα" της Άριελ Κωνσταντινίδη για την εθνική σταρ (Video)

«Μετά για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου...»

14 Ιανουαρίου 2023 12:39
«Πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη είδε στα όνειρά της...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως παιδί-θαύμα του ελληνικού θεάτρου, έζησε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στις τελευταίες της ημέρες, αφού πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Η μελώδια της ευτυχίας. Ο λόγος για την Άριελ Κωνσταντινίδη, που μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη συνεργασία και τη στενή σχέση της με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για το «ειδύλλιο» του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η ομοιότητά μας πούλησε εμπορικά, αυτό η Αλίκη το είχε ως άσο (στο μανίκι της). Εγώ, ως "κόρη" δεν ήθελα να βλέπω την αδικία γιατί πολλές φορές την αδικούσαν οπότε νευρίαζε. Εγώ δε θα δεχόμουν ποτέ κάποιος να πειράξει τη "μαμά" μου"», δήλωσε αρχικά.

Αναφερόμενη στον θάνατό της, είπε: «Η απώλεια ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είχα και τη μαμά μου να μου λέει, "Εντάξει, αν φύγω εγώ...". Ήταν μια πρόβα, ήταν ασύλληπτο όλο αυτό. Μετά για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου, την άκουγα, τη μύριζα. Δεν είχα σταματήσει να κλαίω. Ήμουν "κλαράκι" εκείνες τις ημέρες στη Μητρόπολη. Η Αλίκη είχε μεθοδεύσει ότι πρέπει να φύγει σαν την Εβίτα, όρθια. Είχε δει στα όνειρά της την Τζένη Καρέζη να της λέει "Έλα εδώ"».

Μιλώντας για το πώς επηρεάστηκε από αυτή τη συνεργασία στη μετέπειτα πορεία της, ξεκαθάρισε: «Ποτέ δε με ένοιαξε να γίνω πρώτο όνομα, δεν έκανα καριέρα έτσι όπως έπρεπε. Ήταν ένας από τους συνεχής τσακωμούς μας με την Αλίκη γιατί της έσπαγα τα νεύρα, πώς δεν σκέφτομαι την καριέρα μου. Η λάμψη της Αλίκης δε με επισκίασε, αλλά δε με άφησε να είμαι αυτόφωτη. Ήταν κάτι που κι εκείνη το κρατούσε.

Είχα σκεφτεί να αλλάξω τα μαλλιά μου, να βάλω περούκα, να γίνω μελαχρινή, να χρησιμοποιώ το δεύτερο όνομά μου. Ήθελα κάτι να κάνω για να φύγει αυτό το "Α είσαι με τη Βουγιουκλάκη". Ήταν κατάρα, εγώ δεν μπορούσα να το δω ως ευτυχία ή ως θησαυρό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share