Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο γυμναστήριο η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν γεννήσει - Η ολόσωμη φωτογραφία

Δεν σταματά την αγαπημένη της συνήθεια

13 Ιανουαρίου 2023 20:15
Στο γυμναστήριο η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν γεννήσει - Η ολόσωμη φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαμά για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό η Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική pop star περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και απολαμβάνει στο έπακρο την κάθε στιγμή αυτής της τόσο ξεχωριστής περιόδου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μας το πρόδωσε η εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα; Η φωτογραφία που «φούντωσε» το διαδίκτυο για το φύλο του μωρού

Και παρότι η Ελένη Φουρέιρα αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες, στις οποίες πλέον φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλιά. Το ίδιο συμβαίνει και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα στις οποίες τη βλέπουμε στο γυμναστήριο να κάνει το καθιερωμένο πρόγραμμά της.

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να διανύει τους τελευταίους μήνες της κύησης, δεν παραβλέπει το πρόγραμμά της όμως και έτσι την Παρασκευή 13/1 βρέθηκε στο γυμναστήριο για να κάνει την άσκησή της, όπου θα έχει προσαρμοστεί σε ασκήσεις για εγκυμονούσες.

Όπως θα δεις, η μέλλουσα μανούλα ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη, φορώντας τα αθλητικά της ρούχα ενώ μας δείχνει και τα όργανα γυμναστικής που χρησιμοποιεί.

Στο γυμναστήριο η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν γεννήσει - Η ολόσωμη φωτογραφία

Δεν κατάφερε να αντισταθεί η Ελένη Φουρέιρα - Υπέκυψε στον πειρασμό (video)

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία περνάνε χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους με την ανακοίνωση της τραγουδίστριας, πως δηλαδή θα γίνει μητέρα να κατακλύζει τα μέσα (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσε).

Οι μέρες περνούν και πλέον η Ελένη κάνει πολύ πιο άνετα αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram με την τελευταία, που έκανε τη Δευτέρα 21/11 να δείχνει, πως οι λιγούρες έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με εκείνη φυσικά και να τις ικανοποίει, φωτογραφίζοντας παράλληλα τον εαυτό της (δείτε εδώ ποιο θα είναι το φύλο του παιδιού).

Οι λιγούρες της Ελένης Φουρέιρα

Παντρεύεται στα κρυφά με κοιλιά τούρλα η Ελένη Φουρέιρα: Με κοστούμι αντί για νυφικό!

Βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, μιας εγκυμοσύνης που πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr. Μετά από 6 μήνες, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί αυτό το τόσο ευχάριστο νέο με τον κόσμο και μέσα από μια ανάρτηση που έκανε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημιούργησε ένα κύμα ευχών!

Δίχως, μάλιστα, καμία λέξη στην λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση, μιας και τα... λόγια είναι περιττά, η Ελένη Φουρέιρα έδειξε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μετά την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα και την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share