Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Θέλω να ξεράσω»: Σάλος με τις δηλώσεις της Άβας Γαλανοπούλου, «πάγωσε» η δημοσιογράφος με αuτά που άκουσε

Τι εξομολογήθηκε;

13 Ιανουαρίου 2023 17:25
«Θέλω να ξεράσω»: Σάλος με τις δηλώσεις της Άβας Γαλανοπούλου, «πάγωσε» η δημοσιογράφος με αuτά που άκουσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άβα Γαλανοπούλου δεν αντέχει άλλο να βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση, κάνοντας ειδική μνεία στη σειρά που τη γνωρίσαμε, «Δύο Ξένοι».

Η ηθοποιός έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια με τα ουκ ολίγα άσχημα γεγονότα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή, έχοντας αλλάξει και εντελώς την εμφάνισή της, αλλά φυσικά είναι γνωστή και για τους ρόλους της σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

«Άβα!», της φώναζε κάθε τόσο ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς (Νίκος Σεργιανόπουλος) στη θρυλική σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» και τη χαστούκιζε με την πρώτη ευκαιρία. Η Άβα Γαλανοπούλου στην κωμική σειρά που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, υποδυόταν μία μαθήτρια της υποκριτικής σχολής του Μαρκορά.

Η αφοπλιστική απάντηση της Άβας Γαλανοπούλου για το λόγο που δε βλέπει τις σειρές της

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τις επαναλήψεις της σειράς που προβάλλονται ανελλιπώς τα τελευταία δέκα χρόνια και όπως τόνισε, δεν αντέχει να τις βλέπει.

«Εγώ δεν τις βλέπω πια! Πόσες φορές αγάπη μου πια; Είναι τόσα χρόνια οι επαναλήψεις. Θα κάνω εμετό! Με τον εαυτό μου εννοώ!Πόσο να με δω; Δηλαδή και ψωνάρα να είσαι, που δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, πόσο να δεις τον εαυτό σου;», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Δεν το περίμενε κανείς: Κι όμως αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Άβας Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου, γνωστή στο χώρο της υποκριτικής και ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση παίζοντας στη σειρά «Η Ελίζα και οι άλλοι». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Πετυχημένες τηλεοπτικές της δουλειές είναι ακόμη οι σειρές: Δύο Ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Η τράπεζα, Πενήντα-Πενήντα, Λατρεμένοι μου γείτονες.

Εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις της πλέον είναι σπάνιες.

Δεν το περίμενε κανείς: Κι όμως αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Άβας Γαλανοπούλου

Το προγραμματικό της όνομα

Ένα από τα πολλά πράγματα που δε γνωρίζουμε για τη γνωστή ηθοποιό είναι το βαφτιστικό της όνομα. Συγκεκριμένα, το Άβα είναι υποκοριστικό του πραγματικού της ονόματος που είναι Αυγερινή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share