Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Έσκασαν» τα νέα της εγκυμοσύνης από την Αγγελική Δαλιάνη: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα τρυφερά λόγια

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε

13 Ιανουαρίου 2023 16:56
«Έσκασαν» τα νέα της εγκυμοσύνης από την Αγγελική Δαλιάνη: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα τρυφερά λόγια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Αγγελική Δαλιάνη, που δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που μας εξέπληξε ευχάριστα! Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός μετά την εγκυμοσύνη της.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η γνωστή ηθοποιός μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη, λόγω της δικαστικής του διαμάχης με τη Σοφία Παυλίδου, σήμερα χαμογελά ξανά έχοντας αφήσει πίσω τα πάντα.

Η Αγγελική Δαλιάνη που τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της, το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει δυναμικά στα social media, κάνοντας καθημερινά αναρτήσεις.

Η ίδια το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αγαπημένη της αδελφή, Παναγιώτα, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο, η Αγγελική Δαλιάνη χαϊδεύει τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της αδερφής της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου!!! Baby boy is on the way!!! Κι εγώ θα γίνω θεία».

Η ανάρτησή της

Στην αντεπίθεση ο Μάνος Παπαγιάννης για τη Σοφία Παυλίδου: «Ήθελε να με καταστρέψει - Πήγα να ζητήσω συγγνώμη και δε δεχόταν»

Στην αντεπίθεση βρέθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου, δίνοντας συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Πρωινό» και τονίζοντας, ότι η ηθοποιός θέλησε να τον καταστρέψει.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σιωπής και αποχής από συνεντεύξεις, ο ηθοποιός αποκάλυψε τη δική του αλήθεια, φωτίζοντας πλευρές της υπόθεσης, που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί ποτέ, από τη στιγμή του συμβάντος έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Ο μικρός είναι μικρός και δεν έχει καταλάβει πολλά πράγματα. Η Λυδία είχε ζήσει κάποιες καταστάσεις που καλό θα ήταν να μην τις ζούσε. Ακόμα και στην πρώτη δίκη πήγαινε στο δωμάτιό της.

Η Αγγελική ήταν πολύ υποστηρικτική. Γνωρίζει τι έγινε. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, με εντάσεις και κλάματα, δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε στην οικογένειά μας και στη ζωή μας. Ακόμα και στο άκουσμα Παυλίδου και Νικολαΐδου, δεν μπορεί να συνέλθει, δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι».

Το περιστατικό και η επόμενη μέρα

«Είμαι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκα και είμαι το θύμα. Δεν χτύπησα και δεν έκανα κακό σε κανέναν. Νιώθω μεγάλη αδικία. Εννοείται βριστήκαμε, είπαμε βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλο. Έπιασα τα χέρια της Παυλίδου και τα έβγαλα από πάνω μου.

Η κυρία Παυλίδου έχει τρεις διαφορετικές ιατρικές γνωματεύσεις, καθεμία έλεγε διαφορετικά ευρήματα. Άλλα πράγματα έγραφαν την πρώτη ημέρα, άλλα τη δεύτερη, και άλλα την τρίτη ημέρα. Η κυρία Παυλίδου ισχυρίστηκε ότι πονούσε η πλάτη της. Η έκθεση του γιατρού έλεγε ότι δεν παρατήρησε χτυπήματα αλλά στένωση της σπονδυλικής στήλης. Η Σοφία Παυλίδου δεν έπεσε, όρθια ήταν. Τεχνικός του θεάτρου ήταν αυτόπτης μάρτυρες. Δεν προκάλεσα καμία σωματική βλάβη στη Σοφία Παυλίδου, όπως λέγεται και στην ιατρική γνωμάτευση του ιατροδικαστή».

«Την επόμενη ημέρα από το συμβάν, ζήτησα συγγνώμη από όλον τον θίασο για την αναστάτωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Σοφία Παυλίδου για να λήξει το θέμα. Πριν η κα Παυλίδου είχε ζητήσει από τον κ. Γκουρούση να της ζητήσω συγγνώμη, μου είχε κάνει μήνυση και είχε βρει με συνάδελφος ηθοποιό για να με αντικαταστήσει. Ακόμα κι αν δεν φταίω μετά από αυτό, πώς να ζητήσω συγγνώμη από έναν αδίστακτο και ξεδιάντροπο άνθρωπο;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share