Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Λυδίας: Αυτή τη δουλειά ξεκινά να κάνει η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Και της αξίζει!

13 Ιανουαρίου 2023 14:02
Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Λυδίας: Αυτή τη δουλειά ξεκινά να κάνει η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν είναι μονάχα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, μην κρύβοντας την χαρά τους σε κάθε στιγμή, μα και δύο περήφανοι γονείς, βλέποντας τα παιδιά τους, σιγά σιγά, να ανοίγουν τα φτερά τους.

Το ζευγάρι, άλλωστε, υπολογίζεται πως επί της ουσίας έχει... τρία παιδιά, καθώς ο Λάμπης, γιος από το γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη μητριά του και τη λατρεύει. Πέραν αυτού, φυσικά, οι δυο τους έχουν τον Νικόλα και τη Λυδία, με αμφότερους να έχουν ενηλικιωθεί και να σπουδάζουν.

Ακολουθεί τα πρώτα της «βήματα» η Λυδία Ευαγγελάτου

Η τελευταία που ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της «βήματα», πηγαίνοντας στις ΗΠΑ, είναι η μικρή Λυδία. Μπροστά της, μάλιστα, μοιάζει να ανοίγεται μια μεγάλη καριέρα, αφού σύμφωνα με το «Yes Magazine» είναι χιλιάδες τα ευρώ, που ήδη... πέφτουν στα πόδια της.

Yes Magazine δουλειά Λυδίας Ευαγγελάτου

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Λυδία Ευαγγελάτου πρόκειται να ακολουθήσει το επάγγελμα του μοντέλου, με τους γονείς της να βρίσκονται ήδη στο πλευρό της. Πολλοί, μάλιστα, ενδιαφέρονται ήδη να την εντάξουν στο δυναμικό τους, τόσο για την απαράμιλλη ομορφιά και τις εκπληκτικές της αναλογίες όσο και για το... βαρύ όνομα που κουβαλά πίσω της, με την ίδια να ελπίζει πως κάνει μονάχα την αρχή για κάτι σπουδαίο.

Άλλος άνθρωπος: Αγνώριστος ο πρώτος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου (photos)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πρόσφατα συναντήθηκε με τον γιο του, Λάμπη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί του, τον οποίο απέκτησε στον πρώτο γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1999 και το 2003 ο παρουσιαστής ξαναπαντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο, Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004).

Ο 26χρονος πλέον, Λάμπης Ευαγγελάτος, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία αφού έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ.

Μπαμπάς και γιος βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με τον Λάμπη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Άλλος άνθρωπος: Αγνώριστος ο πρώτος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου (photos)

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο ίδιος έχει μεγαλώσει αρκετά και μάλιστα μοιάζει αρκετά στη μητέρα του.

Δείτε φωτογραφίες του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share