Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το πήραν απόφαση πριν μπει στρατό: «Αρραβώνιασε Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη η Ελένη Μενεγάκη»

Πλήρης ευτυχία για το αγαπημένο ζευγάρι

13 Ιανουαρίου 2023 13:00
Το πήραν απόφαση πριν μπει στρατό: «Αρραβώνιασε Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη η Ελένη Μενεγάκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή μονάχα για τον έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, μα βλέπει και το βλαστάρι της, τον Άγγελο Λάτσιο, να είναι χαρούμενος μαζί με τη Γαία Μερκούρη.

Οι δυο τους είναι... σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι και περνούν υπέροχα μαζί, έχοντας και την έγκριση όλων των «συμπεθερικών». Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, πολλά έχουν ακουστεί, είτε περί γάμου είτε περί εγκυμοσύνης της Γαίας, με το ζευγάρι να διαψεύδει, ωστόσο το «Yes Magazine» επιμένει, τουλάχιστον ως προς το πρώτο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι πέρασε βέρες προτού ο Άγγελος, που ακολουθεί το δικό του επαγγελματικό προσανατολισμό παράλληλα, καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό, με τις οικογένειές τους να χαίρονται ιδιαίτερα για το γεγονός. Μένει να φανεί κατά πόσο ισχύει αυτό το δημοσίευμα, αν και σίγουρα Άγγελος και Γαία είναι στην καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Yes Magazine Άγγελος Λάτσιος αρραβώνας

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία και τα ακίνητα που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από πάνω από 30 χρόνια στο τηλεοπτικό προσκήνιο, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της παράδεισο, διαθέτοντας πια μια τεράστια περιουσία και είναι απορίας άξιο το πώς θα τη διαχειριστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από ένα χρόνο η ΕλΗ Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή μονάχα για τον έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλοένη Μενεγάκη πήρε τη μεγάλη απόφαση να βάλει κάτω την περιουσία της και να κάνει μία διαθήκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι θα αφήσει σε μερικά χρόνια στα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Ο 18χρονος σήμερα Άγγελος Λάτσιος, κληρονομεί... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share