Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τόλμησαν να τη ρωτήσουν για την ηλικία της και η απάντησή της ήταν όλα τα...λεφτά

Τους έβαλε τα...γυαλιά

12 Ιανουαρίου 2023 21:40
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τόλμησαν να τη ρωτήσουν για την ηλικία της και η απάντησή της ήταν όλα τα...λεφτά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι τελικά ή όχι η ηλικία ένας απλός αριθμός για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη; Η ίδια δίνει... πληρωμένη απάντηση!

Μήπως όμως τελικά οι βασίλισσες της νύχτας δεν έχουν ηλικία; Και πώς η ίδια η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει φιλοσοφήσει τέλος πάντων τη ζωή; Πού βρίσκει όλη αυτή την ενέργεια; Η ίδια απαντά σε όλα σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Λοιπόν». Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Αλέξανδρου Ωνάση.

Είστε η βασίλισσα της νύχτας. Αυτός ο τίτλος φέρει δουλειά και κόπο;

Νομίζω χωρίς να το καταλάβω το έκανα. Ξέρετε όλο αυτό το πράγμα βγαίνει από μέσα μου. Όλες οι εμφανίσεις που έκανα με όλα τα ντυσίματα και εξακολουθώ να ντύνομαι έτσι. Σχεδόν κάθε βράδυ πηγαίνω για φαγητό έξω και συνέχεια αλλάζω ρούχα. Ο κόσμος με αποθεώνει όπου πηγαίνω, σηκώνονται όρθιοι και είναι μαγικό αυτό που εισπράττω.

Έχετε μία τεράστια γκαρνταρόμπα από ρούχα.

Όλα είναι ακριβά, όλα. Το καθένα βέβαια με τον τρόπο του, άλλο έχει καθρεφτάκια, άλλο έχει άλλα. Είναι ακριβά όλα, είχα τρέλα με τα ρούχα. Ήταν ένα κατάστημα λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου τότε που έραβε μονάχα εμένα και την Ίλια Λιβυκού γιατί οι άλλες δεν μπορούσαν να πληρώσουν.

 Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ήταν πολύ ακριβό. Έχω και ρούχα που τα έχω φορέσει μονάχα μία φορά. Δεν είχε ξαναγίνει όλο αυτό όταν εμφανιζόμουν. Στην Κομπαρσίτα φορούσα μαγιό και ξαφνικά έβγαινα με τουαλέτα. Λανσάρισα το κέφι νομίζω που δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε αυτό που είχα εγώ το οποίο δεν καταλάβαινα κιόλας πως το είχα.

Τελικά η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός;

Ναι είναι αλλά τι με ενδιαφέρει εμένα όταν αισθάνομαι όπως αισθάνομαι. Το κέφι που έχω με κάνει παιδί. Τι με ενδιαφέρει εμένα η ηλικία; Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου γιατί είχα εγώ ταυτότητα και στη νεαρή μου οντότητα. Το μυστικό μου είναι το κέφι μου και αυτό θα τελειώσει όταν τελειώσει και η Ζωζώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share