Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

«Δεν πειράζει που δεν με αγαπά...»: Σούσουρο με τα λόγια της Κάτιας Δανδουλάκη για το Χρήστο Πολίτη

Τι αποκάλυψε;

12 Ιανουαρίου 2023 17:42
«Δεν πειράζει που δεν με αγαπά...»: Σούσουρο με τα λόγια της Κάτιας Δανδουλάκη για το Χρήστο Πολίτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον Χρήστο Πολίτη απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τους Ελεονώρα Μελέτη και Κώστα Τσουρό.

«Ο ρόλος της Λάμψης ήταν ο πιο πολυετής, ήταν οκτώ χρόνια. Ήταν πολλές οι καλές προτάσεις τότε και πολλές οι επιτυχίες, απανωτές. Σπάνια γινόταν μια αποτυχία. Το διάστημα από το 1980 μέχρι και το 2000+ ήταν η μία επιτυχία πάνω στην άλλη», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν μίλησα με τον Χρήστο Πολίτη γιατί δεν ήθελε. Δεν θα ξαναμιλήσω για τον Χρήστο, εφόσον δεν θέλει ο ίδιος να μιλάω γι’ αυτόν. Είναι δικαίωμά του και το σέβομαι απολύτως».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 9:10…

«Βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας...»

Για τον Νίκο Φώσκολο και τη συνεργασία τους είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία υποδύθηκε στη γνωστή σειρά του σκηνοθέτη «Λάμψη» με μεγάλη επιτυχία τη Βίρνα Δράκου στο πλευρό του Χρήστο Πολίτη.

«Ήταν χείμαρρος, καταρράκτης ιδεών. Αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η αγάπη για τους συνεργάτες του. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν πώς θα τους νταντέψει. Τους ενθάρρυνε, τους προωθούσε. Κάτι σπάνιο που τώρα πια δεν συμβαίνει και καθόλου. Ήταν ένας μύθος. Εγώ στη ζωή μου είχα την τύχη να δουλέψω με τους μύθους του αιώνα.

Κάτια Δανδουλάκη Νίκος Φώσκολος

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν οικογενειάρχης, απομονωμένος από τον πολύ κόσμο. Έλεγε ιστορίες και είχε πολύ χιούμορ, αλλά σπάνια μπορούσε να το εκφράσει στα έργα του γιατί έγραφε κυρίως δραματικά και δικαστικά. Είχε πολλή τρυφερότητα μέσα του.

Ήταν ένα πλάσμα που σφράγισε την τηλεοπτική ζωή. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που έγραφε δύο σίριαλ ταυτόχρονα με σαράντα μικρές ιστορίες το καθένα. Τον θυμόμαστε και εκείνος είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Είναι μέσα στους αγγέλους», είχε πει πριν χρόνια η ηθοποιός σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό μou».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share