Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δε θα τον αναγνώριζε ούτε η Ναταλία Γερμανού: Έτσι είναι σήμερα ο Θάνος Τζάνης - Η αποκάλυψη για την πατρότητα (Video)

Αγνώριστος!

12 Ιανουαρίου 2023 15:34
Δε θα τον αναγνώριζε ούτε η Ναταλία Γερμανού: Έτσι είναι σήμερα ο Θάνος Τζάνης - Η αποκάλυψη για την πατρότητα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια η Ναταλία Γερμανού και ο Θάνος Τζάνης είχαν βιώσει έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος ωστόσο έληξε άδοξα και ο καθένας τράβηξε διαφορετική πορεία.

Δείτε επίσης: «Δεν είναι δουλειά της...» - Εκτός εαυτού η Γερμανού με την απάντηση της Ζόζεφιν για το ξύλο στα MAD VMA (video)

«Έγιναν όλα γρήγορα στη δική μου πορεία δεν προλάβαινα να σκεφτώ τίποτε, απλά ακολουθούσα τη ροή των πραγμάτων», είπε ο Θάνος Τζάνης, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν ήρθαν όλα εύκολα στην επαγγελματική του πορεία. Ακόμα, μίλησε για τον γάμο του, αλλά και για το εάν έχει δεχτεί σαμποτάζ από συναδέλφους.

Δείτε το βίντεο:

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που είναι ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Τέλος εποχής για πρώην της Ναταλίας Γερμανού!

Από ότι φαίνεται, ο Μάνος Ιωάννου, πολύ ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και μία πρώην μακροχρόνια σχέση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είχε ενοχληθεί στο παρελθόν με δηλώσεις του, έκανε στροφή στην καριέρα του τελευταίο καιρό, αντί για ηθοποιό τον απολαμβάνουμε σε ... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share