Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Γέννησε με το που μπήκε το 2023 η Αθηνά Ωνάση; Η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της κληρονόμου

Ποια είναι τελικά η πραγματικότητα;

12 Ιανουαρίου 2023 14:35
Γέννησε με το που μπήκε το 2023 η Αθηνά Ωνάση; Η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της κληρονόμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση είχε πρόσφατα συνδεθεί με δημοσιεύματα, που την ήθελαν έγκυο από τη σχέση με το σύντροφό της, Αλμπέρτο Ζόρζι, με την ίδια να μην μπορεί να το κρύψει στο κύκλους των δισεκατομμυριούχων.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η μη διάψευση της κληρονόμου και η αλήθεια

Η χρυσή κληρονόμος, που τουλάχιστον θα είχε μια αμύθητη περιουσία να μεταβιβάσει, για πρώτη φορά δε διέψευσε τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Μόνο που τα δημοσιεύματα μιλούσαν για εγκυμοσύνη τεσσάρων μηνών τον Ιούλιο του 2022. Από τη στιγμή, που δεν την έχουμε δει, όμως, με παιδί στην αγκαλιά, προξενείται περαιτέρω η αμφιβολία για την εγκυρότητά τους, διαφορετικά θα έπρεπε... να έχει γεννήσει, είτε στο τέλος του 2022 είτε με το που μπήκε το 2023.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share