Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Ζουγανέλης: Η αποκάλυψη για το... "παιδί" της Ελεονώρας - «Είπα στην κόρη μου πως...» (Video)

«Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με...»

12 Ιανουαρίου 2023 11:31
Γιάννης Ζουγανέλης: Η αποκάλυψη για το...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Μπακαλόγατος» έδωσε το «παρών» ο Γιάννης Ζουγανέλης το βράδυ της Τετάρτης 11/1 και αμέσως μετά μίλησε στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες. Παράλληλα, μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “Βreakfast @Star” και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να ζήσει κάποια στιγμή εκτός Αθήνας, πράγμα με το οποίο η σύζυγός του Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαφωνεί.

Ο γνωστός ηθοποιός φυσικά για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα εγγόνι. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για το πως θα έβγαζαν το παιδί, σε περίπτωση που έμενε έγκυος η γνωστή ερμηνεύτρια.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα

«Εγγονάκι δεν υπάρχει, μακάρι να έρθει. Θέλω να ακούσω τη λέξη παππούς οπωσδήποτε. Δε θέλω να ακούσω το όνομά μου, δεν είμαι από αυτούς. Είπα στην κόρη μου κάποια στιγμή πως αν κάνει παιδί, να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, ‘έλα ρε μπαμπά, θα το βγάλω Γιάννη… καταρχήν θα κάνω κορίτσι’ και της λέω ‘τότε θα το βγάλεις Γιάννη’. Άρχισε να το σκέφτεται, θα ήταν πρωτοπορία» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για το γεγονός ότι σχολιάζετε συνέχεια η προσωπική ζωή της κόρης του, απάντησε: «Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά της. Έχει παραγίνει το κακό… Μπορεί να συμβαίνει κάτι, μπορεί να μη συμβαίνει και εγώ δεν είμαι και υποχρεωμένος να ξέρω. Τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, τον διαχειρίστηκα με αδιαφορία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share