Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμόγελα στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου - Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένειά τους

Αφορμή για χαρές στο ζευγάρι

12 Ιανουαρίου 2023 09:48
Χαμόγελα στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου - Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένειά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρές βιώνουν σήμερα (12/1) η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος στο σπίτι τους, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερη μέρα, ειδικά για την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα του «T-Live», που βρέθηκε εν εξάλλω καταστάσει σε πρόσφατη εκπομπή της, γιορτάζει την ονομαστική της εορτή, σε ένα 2023 που βρίσκει για ακόμη μια φορά μαζί το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο θα κλείσει πια 20 χρόνια έγγαμου βίου, μαζί με... τρία παιδιά, καθώς πέραν των δύο από το γάμο τους, η Τατιάνα έχει εξαιρετική σχέση και με τον γιο του Ευαγγελάτου, Λάμπη.

Το είχε φανερώσει, άλλωστε, και στην πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή της, με την οικογένεια των... δημοσιογράφων να είναι ιδιαίτερα αγαπημένη, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, ενώ η μέρα αυτή σίγουρα θα αποτελεί αφορμή για χαμόγελα.

Είναι πανέμορφη και απόλυτα επιτυχημένη όπως η Στεφανίδου: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου - Τι δουλειά κάνει

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και φροντίζουν η προσωπική τους ζωή να μη γίνεται αντικείμενο κουβέντας, με το δημοσιογράφο να μην παρουσιάζεται πολύ συχνά με την οικογένειά του.

Το 2019 το ζευγάρι, που είναι περήφανο για όσα πετυχαίνουν τα παιδιά του, είχε αποφασίσει να απολαύσει τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μιρέλα Πάχου μαζί την αδερφή του δημοσιογράφου, Νάντια Ευαγγελάτου και τον γιο τους, Νικόλα.

Είναι πανέμορφη και απόλυτα επιτυχημένη όπως η Στεφανίδου: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου

Η εντυπωσιακή μικρή αδελφή... που δούλευε μαζί τους

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Νίκο Ευαγγελάτο με την αγαπημένη του μικρή του αδερφή. Δείτε την πανέμορφη και πολύ επιτυχημένη μελαχρινή γυναίκα να διασκεδάζει με το διάσημο ζεύγος.

Η Νάντια Ευαγγελάτου γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1972. Είναι, λοιπόν, 50 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι επιτυχημένη επαγγελματίας και έχει μεγάλη εμπειρία ως Business Development Manager στην εταιρεία Antenna Group. Έχει, μάλιστα, δύο παιδιά, τη Γαβριέλα και τον Φίλιππο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share