Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη σοκ Λάκη Γαβαλά για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είχα δει ποτέ...» (Video)

«Όταν είχα συνεργαστεί λίγο μαζί της ήταν...»

11 Ιανουαρίου 2023 14:44
Αποκάλυψη σοκ Λάκη Γαβαλά για Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είχα δει ποτέ...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν θα είμαι στο My Style Rocks γιατί ζητάω ένα κλίμα πολύ πιο αξιοπρεπές από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο τις Παρασκευές και τα Σάββατα μου πέρα από τις σχολές που διδάσκω. Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, άλλωστε τους φέρνω πάρα πολλά προϊόντα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου. Όταν είχα συνεργαστεί λίγο μαζί της ήταν καθιστή. Κάτι θα ξέρει το κανάλι, που δεν ξέρω εγώ, για να επέλεξε την Κατερίνα Καραβάτου. Το οπτικό πεδίο έχει να κάνει με την παρουσιάστρια. Μπορεί όμως η Κατερίνα Καραβάτου να άλλαξε και να θέλει να παρουσιάσει εκπομπή μόδας».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Acun ήθελαν να έχουν δύο άτομα από το GNTM οπωσδήποτε. Δεν τους ενδιέφερε ποιους». Παράλληλα, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό «Hello» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να βρει ένα νέο σύντροφο, μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

Αποκάλυψε την αλήθεια ο Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα Καραβάτου δε χωρίσαμε για...»

Για το διαζύγιο του με την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για πρώτη φορά ο Κρατερός Κατσούλης. Με την ευκαιρία οι φήμες θέλουν την εμπλοκή τρίτου προσώπου στο διαζύγιό τους.

«Δεν ξέρω τι είχε γίνει με άλλα ζευγάρια, με εμάς δεν είχε καμία σχέση η δουλειά μας. Αυτά ήταν δικά μας πράγματα και δεν θεωρώ ότι ήταν και ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλον και κυρίως στα παιδιά μας και στην οικογένειά μας αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Και αυτό είναι υπέροχο», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας αποκαλύπτοντας ακόμη πως έχει χάσει 15 κιλά σε έναν χρόνο.

Δείτε όσα αποκάλυψε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share