Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να...» - Η συγκίνησή της για την απόκτηση παιδιού (Video)

«Μέσα από την καρδιά μου...»

11 Ιανουαρίου 2023 13:54
«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να...» - Η συγκίνησή της για την απόκτηση παιδιού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη γέννησε το πρώτο της παιδί και η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της βλέποντας την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της.

Μάλιστα και η φωτογράφος και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Πολίνα Νιάρχου, γέννησε το μωράκι της με την Κατερίνα Καινούργιου να «λιώνει» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε με τη σειρά του και στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε ο Γρηγόρης.

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγκινημένη απάντησε με λυγμούς: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με Εμμανουήλ και Νάνσυ: «Και 40% να κάνουμε, δεν θα τους ξαναπαίξουμε»

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη σύντροφό του Νάνσυ και τόνισε πως δεν θα παιχτούν ποτέ ξανά στην εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό, οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τους έπιασε χεράκι χεράκι και να γελάνε.

«Δεν το βλέπω αυτό, δεν το ζούμε αυτό. Είναι φάρσα; Μου κάνετε φάρσα σήμερα. Παρακαλώ, από σήμερα και 40% να έχουμε κάνει σε αυτό το λεπτό, δεν θα ξαναπαίξουμε ποτέ τον Εμμανουήλ με τη Νάνσυ γιατί μας δουλεύουν όλους σαν να μην υπάρχει αύριο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Έγινε καταγγελία για ξυλοδαρμό, πήγε η αστυνομία. Μόνο που τους βλέπουμε να φιλιούνται, νιώθω ότι μας δουλεύουν. Δεν με νοιάζει τι θα πουν μετά. Αν θέλετε να το παίξετε εσείς, εγώ δεν θα συμμετέχω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share