Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τη Δήμητρα Λιάνη: «Αυτή τη στιγμή σε χρήματα παίρνω...»

Τι αποκάλυψε για τις οικονομικές απολαβές της;

10 Ιανουαρίου 2023 14:50
«Βόμβα» από τη Δήμητρα Λιάνη: «Αυτή τη στιγμή σε χρήματα παίρνω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Δήμητρα Λιάνη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μίλησε ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και για την σχέση της με τον Γιώργο Παπανδρέου. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στην ζωή της.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα και μιλάω πάλι σε προσωπικό επίπεδο και δεν μου αρέσει. Φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή είναι 870 ευρώ, δεν έχει αλλάξει αυτό, γιατί χρωστάω και στην εφορία και μου κρατάει η Νίμπλουμ (η κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου) τη μισή. Μοιράζομαι με τη Νίμπλουμ τη σύνταξη του Ανδρέα, την οποία Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος, γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση, στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο”.

Ερωτηθείσα για το αν λαμβάνει κάποιο ποσό από τα ενοίκια των σπιτιών, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου απάντησε “το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία, γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με ‘κυνήγησαν’ πολιτικά. Όλα αυτά δεν οφείλονται στην κακή μου μοίρα ή τύχη, οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια”.

Όσον αφορά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, τη χαρακτήρισε ως “ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του πατέρα του”.

Όπως επεσήμανε “όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Εμείς το έχουμε δει αυτό! Πιστεύω ότι πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει, βέβαια η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα στην ελληνική κοινωνία”

Θοδωρής Αγγελασόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο συγκατοικεί η Δήμητρα Λιάνη - Με τι ασχολείται (photo)

Για την προσωπική της ζωή ρωτήθηκε η Δήμητρα Λιάνη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα πριν λίγες μέρες στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο πουλήθηκε σε πλειστηριασμό η μπομπονιέρα του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Η κυρία Λιάνη, μάλιστα, πριν καιρό είχε σπάσει τη σιωπή της, μιλώντας ανοιχτά και αποκαλύπτοντας τη σχέση της με τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο. Όπως δήλωσε η ίδια στη Secret οι δυο τους είναι δύο πολύ καλοί κι αδελφικοί φίλοι. «Δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι. Έχουμε μια αδελφική σχέση πολλών ετών. Τον Θοδωρή τον έχω σαν μικρό αδελφό μου»

Θοδωρής Αγγελασόπουλος Δήμητρα Λιάνη

Όσο για τις συχνές τους εμφανίσεις, όπως λέει η ίδια ο Θοδωρής είναι από τους λίγους ανθρώπους που της στάθηκαν στα δύσκολα και πλέον έχουν και σχέση επαγγελματική με τον ίδιο να έχει γίνει το δεξί της χέρι. Αυτός κανονίζει τα επαγγελματικά της ραντεβού.

Με τι ασχολείται ο Θοδωρής Αγγελασόπουλος

Ο Θοδωρής Αγγελασόπουλος σπούδασε μαγειρική, στο Παρίσι και έχει εργαστεί στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων όλης της Μεσογείου. Έχει παρουσιάζει τη δική του μαγειρική στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο “ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ” και στον ραδιοφωνικό σταθμό GALAXY.

Έχει κυκλοφορήσει τις συνταγές του με το βιβλίο – λεύκωμα «Γεύσεις Αστέρων». Σήμερα εργάζεται σε catering, ως υπεύθυνος μονάδων εστίασης και ελέγχου ποιότητας φαγητού κάνοντας επίσης ανάπτυξη μενού και συνταγών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share