Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περήφανη μαμά η Ελίνα Ακριτίδου: «Δύο χρόνια κράτησε - Δεν έχω παιδιά από το γάμο με τον...»

«Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι...»

10 Ιανουαρίου 2023 11:15
Περήφανη μαμά η Ελίνα Ακριτίδου: «Δύο χρόνια κράτησε - Δεν έχω παιδιά από το γάμο με τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την θυμόμαστε όλοι από την επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή. Ο λόγος για την Ελίνα Ακριτίδου, η οποία έμεινε αξέχαστη ως ηθοποιός για το ταλέντο της, τα εκφραστικά μπλε μάτια της και την εντυπωσιακή της παρουσία. Με την ευκαιρία, δείτε το ιδιαίτερο μήνυμα στην πανέμορφη 20χρονη κόρη της

H Ελίνα Ακριτίδου έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει αποκτήσει και τα παιδιά της.

Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε την κούκλα κόρη της και τώρα ήρθε η στιγμή για τους υπέροχους γιου της!

H Ελίνα Ακριτίδου τα τελευταία δεκαεννιά χρόνια είναι παντρεμένη με τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια. Η ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών: της Ρωξάνης, του Νικόλα και του Αλέξανδρου. Η Ελίνα Ακριτίδου έχει κάνει έναν ακόμη γάμο που δεν τον έμαθε κανείς και μάλιστα το είχε αποκαλύψει η ίδια! «Ήμουν μικρή τότε. Δύο χρόνια κράτησε. Δεν έχω παιδιά από αυτό το γάμο, ούτε υποχρεώσεις ούτε τίποτα», είχε πει.

Περισσότερες δηλώσεις από την Ελίνα Ακριτίδου για τα παιδιά της

Περισσότερες δηλώσεις από την Ελίνα Ακριτίδου για τα παιδιά της

Η Ελίνα Ακριτίδου είχε αποκαλύψει πως ο μεσαίος γιος της έχει μια καρδιοπάθεια, με την ίδια να παραδέχεται ότι ως οικογένεια έχουν περάσει δύσκολα.

«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω», είχε αναφέρει η κ. Ακριτίδου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια ακόμη αποκάλυψη που είχε κάνει η ηθοποιός λέγοντας πως πολύς κόσμος, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, πιστεύει ότι τα παιδιά της είναι του Γκάλη, με τον οποίο είχαν μια πολύχρονη και σοβαρή σχέση, αλλά στα σκαλιά της εκκλησίας δεν έφτασαν ποτέ…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share