Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Σάλος με την... ηλικία του Δήμου Βερύκιου - Γιατί δεν υπάρχει πουθενά;

Μεγάλο... μυστήριο!

10 Ιανουαρίου 2023 09:12
Σάλος με την... ηλικία του Δήμου Βερύκιου - Γιατί δεν υπάρχει πουθενά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναρωτιέστε πόσο χρονών είναι ο Δήμος Βερύκιος; Ψάχνετε την ηλικία του στο διαδίκτυο και δε μπορείτε να την εντοπίσετε; Το Athensmagazine.gr σας έχει την... απάντηση! Ή και όχι...

Ως γνωστόν, η ομάδα του site ψάχνει, βρίσκει και σας αποκαλύπτει συχνά, τις ηλικίες από πρόσωπα της εγχώριας showbiz -δείτε εδώ πόσο ετών είναι ο Χατζηγιάννης-. Σήμερα, λοιπόν, θελήσαμε να σας παρουσιάσουμε την ηλικία του αγαπημένου δημοσιογράφου του Alpha, Δήμου Βερύκιου.

Ωστόσο, ψάξαμε - ψάξαμε και δε βρήκαμε τίποτα. Συγκεκριμένα, αν κάνετε μια αναζήτηση στη google, θα δείτε, ότι δεν δεν υπάρχει κάποιο βιογραφικό σημείωμα που να λέει την ημερομηνία γέννησης του ίδιου.

Όμως, επειδή "το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι", ανακαλύψαμε ένα βίντεο του 2014, όπου φαίνεται ο Δήμος Βερύκιος να αποκαλύπτει στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά", ότι γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1962. Αυτό σημαίνει, ότι ο δημοσιογράφος έχει κλείσει τα 58 του έτη.

Δείτε και ακούστε το βίντεο μόνοι σας:

Ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου για τους ηλικιωμένους: «Να κάτσουν σπίτι, θα πεθάνουν άκλαυτοι σαν το σκυλί στ’ αμπέλι»

Να μείνουν σπίτι άπαντες, αλλά ειδικά οι ηλικιωμένοι, λόγω κορωνοϊού είπε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Happy Day. Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν συνεχίσουν οι ηλικιωμένοι να κυκλοφορούν έξω σαν να μη συμβαίνει τίποτα «άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι». Ενώ, μια ακόμη έντονη φημολογία κυκλοφορεί και αφορά την σχέση του δημοσιογράφου με το κανάλι.

Συγκεκριμένα είπε:

«Εάν αυτό το Σαββατοκύριακο δεν κάτσουμε φρόνιμα και κυρίως τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι, τη Δευτέρα θα αναγκαστεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στα σούπερ μάρκετ που τα έχουν μετατρέψει οι ηλικιωμένοι σε λούνα παρκ, σε ΚΑΠΗ, πρέπει να σταματήσει. Στήνονται στην ουρά, παίρνουν την καρτέλα και μπαίνουν μέσα στο σούπερ μάρκετ και μπλοκάρουν το σύστημα γιατί σουλατσάρουν μέσα στο σούπερ μάρκετ, δεν ψωνίζουν τίποτα ή παίρνουν ένα ματσάκι άνιθο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Τους το είπε χθες με τον πιο δραματικό τρόπο. Στην Ιταλία τα στρατιωτικά καμιόνια μεταφέρουν φέρετρα. Τι άλλο να τους πει; Κι αν πεθάνουν, άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, γιατί κανείς δεν θα τους συνοδέψει στην κηδεία. Πλέον, οι κηδείες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Άκλαυτοι θα πάνε!», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share