Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Μια ζωή ήθελα ένα...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι εξομολογήθηκε;

10 Ιανουαρίου 2023 07:58
«Μια ζωή ήθελα ένα...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις σχέσεις, την επίθεση του χρόνου, της συνήθειας και της πλήξης.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε αναφερθεί στον Άγιο Βασίλη, τα λιμάνια στη ζωή, αλλά και το τι τον οδήγησε να σταματήσει το «Στην υγειά μας». Με την ευκαιρία, δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τα χρήματα που δίνει στο γιο του.

«Η συνήθεια σιγά σιγά διαβρώνει τις σχέσεις»

«Μετά από 25 χρόνια γάμου που τα πράγματα είναι όπως είναι συνήθως, που έτσι και αλλιώς οι γυναίκες παίρνουν πρωτοβουλία, είναι πιο ευαίσθητες, οι άντρες λένε, έλα μωρέ τι έγινε, οι δύο ήρωες αποφασίζουν να πάνε σε ένα ακριβό ξενοδοχείο, να μείνουν δυο μέρες μπας και ξυπνήσουν κάτι από αυτά που ...κοιμούνται.

Εκεί βγαίνουν εσώψυχα, έχει γέλιο, έχει κλάμα, έχει απ' όλα, ωραία γραμμένο και η κυρία που το έχει γράψει έχει πιάσει την ψυχολογία του άντρα. Είναι καθρέφτης, φίλοι και συνεργάτες που το έχουν δει και μιλάμε, λένε, αυτό είναι σαν ντοκιμαντέρ, σαν τη ζωή. Όποιος έχει κάνει μία σχέση 3,4 χρόνια και πάνω, νομίζει ότι μιλάμε για αυτόν».

Σπύρος Παπαδόπουλος

Τι φταίει τελικά και είναι τόσο δύσκολο να διασωθούν οι σχέσεις; «Είναι η επίθεση που κάνει η συνήθεια, δεν την παίρνεις χαμπάρι και σιγά σιγά διαβρώνει τα πράγματα. Όπως όταν αραιώνουν τα μαλλιά σου και δεν παίρνεις χαμπάρι, κάθε μέρα η συνήθεια προσθέτει ένα λιθαράκι και γίνεται ένας τοίχος ανάμεσα στο ζευγάρι.

Αν δεν έχεις τη συνείδηση να παλεύεις πάντα σε ενεστώτα χρόνο για αυτή τη σχέση, έρχεται μια μέρα, δεν περνάς καλά και τα ρίχνεις στον άλλο. Ο άλλος φταίει».

«Οι φίλοι είναι το απρόσβλητο είδος σχέσης»

Φίλοι και αντροπαρέες, οι σχέσεις ζωής του Σπύρου Παπαδόπουλου. «Ξέρεις, συνηθίζω να λέω ότι εμένα, μετά τους γονείς μου, με έχουν μεγαλώσει οι φίλοι.

Οι φίλοι είναι το απρόσβλητο είδος σχέσης. Από το χρόνο δυναμώνει και παγιώνεται δεν προσβάλλεται. Οι άλλου είδους σχέσεις όπου παίζουν κτητικότατες, σεξ, ο άνθρωπος μου, που τον θέλω, αλλά θέλω και να τον αλλάξω, ενώ με γοητεύουν αυτά που έχει (γυναίκειο αυτό) έχουν τους κινδύνους τους.

Η σοβαρή βαθιά φιλία, η αντρική φιλία είναι μία σχέση προστατευμένη από μόνη της».

«Γιατί σταμάτησα το 'Στην υγεια μας'»

Σας ακούω να μιλάτε με νοσταλγία, πώς και σταμάτησε τόσα χρόνια μετά το «Στην υγειά μας»; «Ήταν δικιά μου απόφαση. Για διάφορους λόγους που ήταν έξω από μένα είχαν αρχίσει να γίνονται πράγματα στην εκπομπή με τα οποία δεν συμφωνούσα, δεν μου αρέσανε, για λόγους ισορροπιών έκανα πίσω, αλλά δεν το μπορώ το 'πίσω' ένοιωσα πως φθείρομαι και είπα να σταματήσω.

Σπύρος Παπαδόπουλος κάνε ότι κοιμάσαι

Εγώ αν δεν μπορώ κάτι, μου φαίνεται κιόλας. Δηλαδή φίλοι μου που με ξέρανε μου λέγανε η προχθεσινή εκπομπή δεν σου άρεσε, ήσουνα χάλια.

Οπότε λέω δεν έχω κανέναν λόγο, δεν είναι η δουλειά μου έτσι και αλλιώς, το κάνεις επειδή το αγαπάς, επειδή κάτι σου λέει, έχει γράψει μία ιστορία τόσα χρόνια, οπότε το να το ευτελίσεις για λόγους θεαματικότητας ή για την κάθε κυρία, άσχετη, του κάθε καναλιού, που έχει και λόγο, είμαι και λίγο νευρικός και λέω 'ώρα να σταματήσω'».

«Έχω παράπονα από τον Άγιο Βασίλη»

Λίγο πριν τις γιορτές, λένε κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας, το δικό σας 'παιδί' τι θέλει από τον Άγιο Βασίλη; «Εγώ, το δικό μου παιδί δηλαδή, μια ζωή ήθελα από τον Άγιο Βασίλη ένα ποδήλατο, αλλά τώρα και να μου το στείλει τι να το κάνω, θα το έχω για τις κατηφόρες.

Είναι αργά τώρα, θυμάμαι πριν από καμιά 15αρια χρόνια μου είχε πει ο Οδυσσέας Ιωάννου να γράψω ένα κείμενο για τις γιορτές για το ραδιόφωνο, μεταξύ άλλων ηθοποιών και εγώ. Είχα γράψει λοιπόν ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ως ενήλικας, για όλα όσα δεν μου έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Το βρήκα μετά από χρόνια και είχε πολύ κρυμμένο πόνο μέσα, παράπονα πολλά, για το ποδήλατο που δεν ήρθε ποτέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share