Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Για μένα δεν ήταν τίποτα, μετά το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη δεν ήθελα να...» - Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για το γάμο με τον Σουλτάτο

Το παρασκήνιο της γνωριμίας κι ενός... ξαφνικού έρωτα

9 Ιανουαρίου 2023 19:03
«Για μένα δεν ήταν τίποτα, μετά το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη δεν ήθελα να...» - Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για το γάμο με τον Σουλτάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, βρίσκοντας τον άνδρα της ζωής της στο πρόσωπο του Λευτέρη Σουλτάτου, με τη γνωριμία τους πάντως να μην κινείται στο πλαίσιο... του έρωτα εξαρχής.

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν ακόμη η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημερινή σχέση που έχουν. Τότε η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

Ο... ξαφνικός έρωτας

Η ίδια είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα. Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Λασκαράκη είχε δηλώσει ερωτευμένη και είχε πει ότι νιώθει πλέον ασφάλεια: «Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λόγια. Δεν συνέβη ξαφνικά, συνέβη σταδιακά, αλλά ξύπνησα μια μέρα και ένιωσα πως "Εδώ είμαι"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share