Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Οικονομική «κατάρρευση» για τη Δήμητρα Λιάνη!

Πολύ δύσκολες στιγμές χρόνια μετά το θάνατο του Ανδρέα

9 Ιανουαρίου 2023 15:07
Τραγικό: Οικονομική «κατάρρευση» για τη Δήμητρα Λιάνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη δεν έχει κρύψει μέσα στα χρόνια τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που αντιμετωπίζει, με την ίδια να λέει τα πάντα στο «Πρωινό».

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για την οικονομική της κατάσταση, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, αναφερόμενη σε άλλη περίπτωση για την νύχτα του θανάτου του.

«Είναι δύσκολα. Άσ' το… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί, γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Το «ξέσπασμα» για το ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια», αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σε ανάρτησή της με αφορμή την ονομαστική εορτή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση – για μία ακόμη φορά – εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά, αλλά και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά της και εναντίον των Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως ισχυρίζεται η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του ιστορικού κόμματος, «έχουν κατασκευάσει ένα πολιτικό μόρφωμα που ακόμη εκμεταλλεύεται το όνομά σου, πολεμώντας όμως στην ουσία την πολιτική σου παρακαταθήκη!».

Αναφερόμενη στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, εξαπολύει σκληρές κατηγορίες, λέγοντας ότι «τα παιδιά σου, μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους, αποσιωπώντας και αποσύροντας τα κείμενα, τις θέσεις, τις ομιλίες, ακόμη και τις φωτογραφίες σου δεν αφήνουν να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο!».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Παπανδρέου, τον αποκαλεί «μέγιστο εθνικό κίνδυνο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share