Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν τρώει ποτέ αυτά τα 3 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Άντζελα Δημητρίου άψογη σιλουέτα στα 68 της

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά μένει πάντα εκθαμβωτική

9 Ιανουαρίου 2023 12:10
Δεν τρώει ποτέ αυτά τα 3 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Άντζελα Δημητρίου άψογη σιλουέτα στα 68 της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μυστικό για αψεγάδιαστη σιλουέτα στα 68 της χρόνια έχει ανακαλύψει η Άντζελα Δημητρίου και το ακολουθεί σε καθημερινή βάση. Με την ευκαιρία, δείτε πως κρατιέται σε φόρμα και η Κάτια Δανδουλάκη.

Η «Λαίδη» έχει στο ενεργητικό της πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Οι πωλήσεις της ξεπερνούν παγκοσμίως τα 3.800.000 ενώ τα τραγούδια της έχουν αφήσει ιστορία και έχουν παίξει παντού.

Η ίδια εκτός από αγαπητή καλλιτέχνιδα είναι και μια γοητευτική γυναίκα, που προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση.

Σε κάθε της live εμφανίζεται επί σκηνής με εντυπωσιακά ρούχα και κάνει άπαντες να παραμιλούν για το στυλ, την ομορφιά και τη σιλουέτα της.

Στα 68 της, η Άντζελα Δημητρίου παραμένει σε φόρμα και οι αναλογίες της «ζαλίζουν».

Πως τα καταφέρνει;

Όπως έχει αποκαλύψει, έχει βάλει στην καθημερινότητά της την γυμναστική και προσέχει την διατροφή της.

Συγκεκριμένα, έχει κόψει το αλάτι, το αλεύρι και την ζάχαρη και με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να διατηρείται στα κιλά της. «Από την ειδική διατροφή μου είναι κομμένο το αλάτι, το αλεύρι και η ζάχαρη», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου.

«Εδώ και 6 χρόνια...» - Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε αυτό που κανείς δεν περίμενε

Η Άντζελα Δημητρίου πρόσφατα μίλησε για πολλά σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της, με την ίδια να πραγματοποιεί αποκαλύψεις, που ίσως και δε θα την περιμέναμε.

Η τραγουδίστρια, που έχει ζήσει τις δικές της τραγωδίες, ήταν καλεσμένη στην «Super Κατερίνα» σε μία εκπομπή αφιέρωμα στην πορεία της.

Για την προσωπική της ζωή και τους συντρόφους της, είπε: «Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω τύψεις. Όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει κάτι δεν κοιμούνται ήρεμα. Για ό,τι μου έχουν προσάψει λέω ευχαριστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Στην πορεία, η λαϊκή τραγουδίστρια είπε: «Τώρα είμαι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, περνάω μια χαρά με την οικογένεια μου. Περιμένω το εγγονάκι μου με το καλό όταν έρθει. Συνεχίζω την καριέρα μου. Δεν θέλω κανέναν, είμαι χορτασμένη. Αν βρεθεί κάποιος άντρας που θα αγαπήσει πρώτα την οικογένεια μου και μετά εμένα, πολύ ευχαρίστως να ανοίξω την καρδιά μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share