Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Δανιάς: Αυτός είναι ο άγνωστος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου - Με τι ασχολείται (photo)

Ποιος της έχει «κλέψει» την καρδιά;

9 Ιανουαρίου 2023 08:24
Κωνσταντίνος Δανιάς: Αυτός είναι ο άγνωστος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου - Με τι ασχολείται (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά φαίνεται πως έχει βρει το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης παρουσιάστριας Ιωάννας Μαλέσκου. Με την ευκαιρία, δείτε την αφιέρωση που του είχε κάνει.

Ο ίδιος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους. Μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και σήμερα είναι 37 ετών, σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή και τελευταία χρόνια έμενε στη Δάφνη Αττικής. Πλέον ζει μαζί με την Ιωάννα στην Αρτέμιδα.

Ο εκπαιδευτής σκύλων που, όπως λένε οι φήμες, έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μαλέσκου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μοντέλο.

Το παρατσούκλι του είναι DAni Dani και το όνομα του λογαριασμού του στο Instagram “dani_lifeway”.

Ψηλός, όμορφος, καλογυμνασμένος, με ωραίο στιλ στο ντύσιμο και άπειρη αγάπη για τα ζώα που εκπαιδεύει, ο Κωνσταντίνος Δανιάς δεν γινόταν να μη γοητεύσει την παρουσιάστρια όταν συναντήθηκαν για να του ζητήσει συμβουλές για τη σκυλίτσα της, την Μπαλού.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πως του αρέσει να βγαίνει για καφέ και πότο, να κάνει βόλτες στη Μαρίνα Φλοίσβου και τη λίμνη Βουλιαγμένης.

Μιλώντας πριν από καιρό στο nou-pou.gr, ο Κωνσταντίνος Δανιάς είχε αναφέρει πως «μπορεί να μην έχω θέα, να μην έχω κήπο αλλά έχω μια υπέροχη πλατεία έξω από το σπίτι και το γραφείο μου στη Δάφνη που περνώ (πολύ σημαντικές) στιγμές χαλάρωσης με τα 3 σκυλιά μου και τη γάτα μου, κάνοντάς τα να νιώθουν ότι είναι μόνιμα στην επαρχία, οπού και μεγάλωσα»

«Μεγάλωσα στη Μυτιλήνη, σε ένα σπίτι όπου η φιλοζωία ήταν τρόπος ζωής, περιτριγυρισμένος από τετράποδους φίλους που μου δίδαξαν από την παιδική μου ηλικία τις σπουδαίες αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της αφοσίωσης, της συντροφικότητας. Στην πορεία της ζωής μου κατάλαβα συνειδητά πια, πως η επαφή μου με τα ζώα με κάνει κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο και ακριβώς αυτή η πεποίθησή μου μετουσιώθηκε σε δημιουργία μέσα από την εταιρία μου, με την επωνυμία Dani Dogs” είχε δηλώσει, προσθέτοντας πως “Η Dani Dogs δεν είναι απλά μια εταιρία αλλά ένα προσωπικό όραμα που θέλησα να μοιραστώ, ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά μέσα από την αγάπη και την σχέση μου με τους πιστούς μας τετράποδους συντρόφους»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share