Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί, αλλά...»: Σπαραγμός για την Κάτια Δανδουλάκη!

Τι εξομολογήθηκε;

8 Ιανουαρίου 2023 16:26
«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί, αλλά...»: Σπαραγμός για την Κάτια Δανδουλάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη έχει μιλήσει ελάχιστες φορές για τον εαυτό της και τη ζωή της, οπότε στις περιπτώσεις, όπου το έκανε, είχε αρκετά ενδιαφέροντα να πει.

Η ίδια, εξομολογούμενη πολλά εσχάτως για την πορεία της, είχε αναφερθεί στο λόγο, που τελικά δεν έκανε ποτέ παιδιά, εξηγώντας το πόσο το επιθυμούσε μαζί με τον Μάριο Πλωρίτη, που δυστυχώς δε βρίσκεται πια εν ζωή, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το παιδί που δεν έκανε

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Δεν ήταν επιλογή μου, ήταν επιλογή των συνθηκών. Το ήθελα πάρα πολύ, γιατί ο Μάριος Πλωρίτης ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θα ήθελα με αυτόν να έχω παιδί. Δεν ήθελα ένα παιδί γενικώς. Ήθελα ένα παιδί με αυτόν τον άντρα. Όταν λοιπόν δεν μπόρεσα να το έχω…

Υπήρξε εγκυμοσύνη, αλλά αυτά είναι πολύ λεπτά πράγματα. Είναι και θέμα τύχης. Καμιά φορά το άγχος δεν σε αφήνει να το κάνεις. Από την άλλη ίσως το κάρμα μου ήταν να μην έχω παιδί. Δεν αισθάνομαι ελλιπής χωρίς αυτό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό» είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Βόμβα» από Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας...»

Για τον Νίκο Φώσκολο και τη συνεργασία τους είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία υποδύθηκε στη γνωστή σειρά του σκηνοθέτη «Λάμψη» με μεγάλη επιτυχία τη Βίρνα Δράκου στο πλευρό του Χρήστο Πολίτη. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Ήταν χείμαρρος, καταρράκτης ιδεών. Αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η αγάπη για τους συνεργάτες του. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν πώς θα τους νταντέψει. Τους ενθάρρυνε, τους προωθούσε. Κάτι σπάνιο που τώρα πια δεν συμβαίνει και καθόλου. Ήταν ένας μύθος. Εγώ στη ζωή μου είχα την τύχη να δουλέψω με τους μύθους του αιώνα.

Κάτια Δανδουλάκη Νίκος Φώσκολος

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν οικογενειάρχης, απομονωμένος από τον πολύ κόσμο. Έλεγε ιστορίες και είχε πολύ χιούμορ, αλλά σπάνια μπορούσε να το εκφράσει στα έργα του γιατί έγραφε κυρίως δραματικά και δικαστικά. Είχε πολλή τρυφερότητα μέσα του.

Ήταν ένα πλάσμα που σφράγισε την τηλεοπτική ζωή. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που έγραφε δύο σίριαλ ταυτόχρονα με σαράντα μικρές ιστορίες το καθένα. Τον θυμόμαστε και εκείνος είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Είναι μέσα στους αγγέλους», είχε πει πριν χρόνια η ηθοποιός σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό μou».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share