Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Μαρί Κωνσταντάτου: «Στην αρχή της σχέσης με τον Μίνωα Κυριακού...»

Τι εξομολογήθηκε;

8 Ιανουαρίου 2023 15:08
Κόλαφος η Μαρί Κωνσταντάτου: «Στην αρχή της σχέσης με τον Μίνωα Κυριακού...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρί Κωνσταντάτου έμεινε για πολλά χρόνια στο πλευρό του Μίνωα Κυριακού, ενώ σήμερα βιώνει την ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Κεντ.

Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον μεγιστάνα των media και είχε αναφερθεί στην λάθος αντιμετώπιση που είχε στην αρχή του έγγαμου βίου.

«Στην αρχή της σχέσης με το σύζυγό μου, και στα πρώτα χρόνια του γάμου μου, ήμουν περισσότερο μαζεμένη από το κανονικό. Αισθανόμουν μια αμφιβολία στα βλέμματα του κόσμου, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη. Τα χρόνια όμως πέρασαν και θέλω να πιστεύω πως απέδειξα ποια είμαι πραγματικά».

Μαρί Κωνσταντάτου Μίνωας Κυριακού

Και συνέχισε: «Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί τον αγάπησα. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό να είμαστε μαζί και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Μέσα από τη δουλειά μου απέδειξα πως δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μια κυρία που κάθεται και κάνει νύχια, ψώνια, και κοσμικές εμφανίσεις».

Τέλος: «Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, και μάλιστα να δουλεύω πολύ. Δεν με απασχολεί πια αν θα με κοιτάξει κάποιος στραβά».

«Καρφιά» από τη Μαρί Κωνσταντάτου: «Θεωρώ πως δεν είναι κομψό...»

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τον τελευταίο καιρό η Μαρί Κωνσταντάτου, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι full ερωτευμένη με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ.

Σε μια σπάνια συνέντευξή της πριν χρόνια η Mαρί Κυριακού θυμάται την εποχή που πρωτοξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, παιδί ακόμα, με χαμόγελο. «Η αλήθεια είναι πως οι γονείς μου ήταν αντίθετοι ‒για να μην πω σοκαρισμένοι‒, όταν τους είχα πρωτοπεί αυτή την επιθυμία μου .Έβλεπα την τηλεόραση, και έλεγα στη μαμά μου ‘θέλω να μπω εκεί μέσα, σε αυτό το κουτί’ και δεν ήμουν ούτε 6 χρονών».

Μαρί Κωνσταντάτου: Η εξομολόγηση για το κεφάλαιο «παιδί»

Μαρί Κωνσταντάτου

«Από πολύ μικρή και πολύ συνειδητά ήξερα πως αγαπώ τα παιδιά, αλλά ένιωθα πως δεν το έχω με τη μητρότητα. Δεν είχα αυτή την ανάγκη και την επιθυμία. Αν μου προκύψει στο μέλλον, μπορεί και να το κάνω. Κατανοώ γιατί με ρωτούν συχνά για αυτό και δεν προσβάλλομαι.

Όμως, πέρα από τη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν είναι κομψό να ρωτούν οι δημοσιογράφοι μια γυναίκα γιατί δεν έχει κάνει ένα παιδί, δεδομένου πως όλοι γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές μπορεί να συντρέχουν σοβαροί ιατρικοί λόγοι» είχε εξομολογηθεί παλιά η Μαρί Κωνσταντάτου στο People.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share