Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Γεννήθηκε το παιδί τους και λίγους μήνες μετά χώρισαν - «Βόμβα» από αγαπημένο ζευγάρι της showbiz

Τελικά δεν ήταν τόσο ευτυχισμένοι...

8 Ιανουαρίου 2023 10:00
Γεννήθηκε το παιδί τους και λίγους μήνες μετά χώρισαν - «Βόμβα» από αγαπημένο ζευγάρι της showbiz
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δυο τους βρίσκονται σε μια υπέροχη σχέση, όπως όλα έδειχναν, και ο ερχομός του παιδιού τους έμοιαζε να συμπληρώνει την ευτυχία, ωστόσο σύντομα έφτασαν στον χωρισμό τους.

Εκείνος είχε πολλά στο κεφάλι του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ενώ εκείνη ήταν εγκλωβισμένη στην Ελλάδα λόγω των προβλημάτων στη χώρα της και έμενε μέσα για να μεγαλώνει το παιδί της, αφού μοναδικός άνθρωπος της εδώ ήταν ο σύντροφός της.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν ανάμεσα στο ζευγάρι που μετρούσε τρία χρόνια μαζί όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, ο πανέμορφος γιος τους τον οποίον λατρεύουν και σήμερα είναι 15 μηνών.

Η αρχή του τέλους ήρθε λοιπόν ήρθε λίγους μήνες αφότου γεννήθηκε το παιδί τους, αφού τα προβλήματα εμφανίστηκαν από την αρχή λόγω της δύσκολης προσαρμογής στα νέα δεδομένα, όπως γράφει η εφημερίδα Real Life.

Η σχέση έπαιρνε την κάτω βόλτα όταν εκείνος αποφάσισε να κάνει διακοπές μόνος με τους φίλους του με σκάφος στην Κροατία, χωρίς την σύντροφό του που έμεινε πίσω με το παιδί τους. Από τότε το ζευγάρι μένει χωριστά με την καλλονή και το παιδί τους να μένουν πλέον σε άλλο σπίτι.

Οι φωτογραφίες μάλιστα από τα social media και των δυο έχουν διαγραφεί. Αυτό που μένει πλέον είναι το διαζύγιο!

Ο λόγος για... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share